- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Apple Watch
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
atoka1
tag
válasz
Aylarth #3390 üzenetére
Remélem is, hogy nem lesz semmi baja, nem kívánom neked is hogy ugyanazt át éld azt amit én, sajnos én pont belenyúltam egy hibás darabba, egyébként én a 2232BW-be lettem szerelmes csak sajna nem jött össze az LG meg az utolsó pillanatban toppant be a képbe és ezért annyira nem is sajnálom, no meg azért sem mert 22bw egy nagyon jó monitor. Remélem sokáig kiszolgál és téged is az LG
-
atoka1
tag
válasz
Aylarth #3385 üzenetére
226WTQ képminősége nekem is nagyon tetszett, 1 hete azt vettem aztán a kezdeti örömök után jöttek a csalódások, pixelhiba, utánhúzás(borzasztóan undorító volt)
, valószínű hibás volt a panel. ezektől eltekintve szép volt jó volt, az egyetlen óriási negatívuma hogy a dinamikus kontrasztot nem lehet kikapcsolni és pl egy adott filmjelenetnél a feketét szürkének láttuk. Természetesen cserélték a monitort de a dinamikus kontraszt annyira idegesített hogy inkáb váltottam és hoztak egy 226BW-t, hozzáteszem egyáltalán nem bántam meg. Hibamentes és kalibrálás után csodálatosak a színek rajta, a fekete is fekete
-
Trak
addikt
Ezt is leírom ismét:
Azért nincs teszt, nincs boltokban, mert nem lehet kapni.
Egyelőre bizonytalan a dolog, nem érdemes várni, mert nem tudni mikor jöhet belőle. Szóval ha mostanában szeretnél beszerezni egy ilyen méretű monitort, akkor vegyél nyugodtan más fajtát.
Nekem van egy 226WA-SN, jó, szép, nincs vele probléma, de mivel nem lehet kapni, meg lusta vagyok, nem írok részletesen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- EA Sports WRC '23
- E-roller topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest