- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kombat #14252 üzenetére
Hát a DVI a minimum csatlakozóknál, a többi nem szempont egyenlőre. Természetesen a jövőre nézve, nem baj ha van rajta HDMI.
Játékokat nagy ritkán kapcsolnék csak be, úgyhogy nem lényeges annyira a felbontás. Ha mégis mondanom kellene egy felbontást, akkor a VGA miatt 1680x1050 lenne. Bár nem tudom ezen felbontáson is jól néznének ki a FullHD filmek? -
Zinho
aktív tag
válasz
Kombat #14237 üzenetére
Ledesből egyelőre csak a Benq-nak van viszonylag alacsony ára, bár nem tudom hogy nálad a viszonylag mit jelent.
Benq G2420HDBL, 50e ft körül; G2222HDL 45e ft körül. Csak olyan boltot kell keresni ahol adnak ár pixelgaranciát.
A más csatlakozó pedig a DVI-t jelenti csupán, hdmi nincs. -
d@minator
addikt
Szívesen.
smc, Myers:bocs tévedtem csak a magasság állíthatóNézz itt szét:Samsung árlista
-
d@minator
addikt
Menüben fényerő, kontraszt levesz nullára. Kilép. Menü gomb egyszer, majd a source addig nyomod amíg bejön a szervíz menü (kb 4-6 sec).
7Heads Drago: Azt figyelembe vetted, hogy egy 19"-os wide az csak akkora lenne, mint egy 16" normál TFT? De ha a VGA-d miatt ilyen kell akkor LG L196WTQ.
-
wwhy
veterán
De, előfordulhat. Azonban ezt a fajta infót (gondolom) magadtól is kitalálod
Reális piaci ár, az amennyiért eladható/megveszik egy termék/et. Tehát ha 50e-ért ajánlják, de te az aprók között találsz 10, ennél pár ezerrel olcsóbb ajánlatot, akkor az 50e nem reális piaci ár. Teljesen más, hogy az eladó mennyire értékeli/tartja az adott cuccot (lásd: jómagam is egy gyakorlatilag kibontott-2hét üzemidő-visszacsomagolt LG-t árulok, aminek reális piaci ára ~60e /gondolom a hirdetések, illetve amonitor állapota alapján/. Hiába hirdetem 63e-ért, a kutyának sem kell /sajnos/).
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
Ez teljesen változó... van, hogy 30 db-ból egy sem, de lehet, hogy a következő 30-ból 5, vagy több is pixelhibás. Százalékot nehéz mondani, mert ezt senki sem publikálja.
Volt olyan, hogy 5 db--ból 4 az volt, a következő 4 pedig már nem. Minden előfordulhat.
Ez nem az általad kérdezett típusra, gyártóra írtam, hanem úgy általában az LCD monitorokra. -
wwhy
veterán
(tudom, hogy ezt nem lehet tudni, de mégis úgy kb! )?
ha tudod miért erőszakoskodsz? szerinted mindenkinél elfekszik egy tucat 205BW, oszt próbálgatja? Ha neked megéri, akkor vegyed, ebben nem lehet segíteni. Nézz szét a PH! aprók között, ott megtalálod a reális (?) piaci árakat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest