Új hozzászólás Aktív témák
-
raskolnikoff
őstag
Hi!
Mostanság lesz esélyes egy 22es wide moncsi. kinézett példányok: 223bw, 225bw, 226bw, 2232bw valamint egy BenQ FP222WA.
Az lenne a kérdésem (miután én is belekeveredtem ama bizonyos dilemmába, hogy megéri-e a 225-6 és 2232 a plusz 12k-t), hogy elképzelhető, hogy dec. elején ezeknek lemegy az ára egy olyan 65k körülire? a karácsony miatt gondolom. a másik pedig ez a benq. valahogy a ph-s tesztekben sem láttam és ebben a fórumban sem benq-ról hozzáértő véleményt. tetszik a monitor, az ára is, ezért érdekelne.
a 226-32-khöz még annyit hogy eléggé zavar a keretüknek a villogása (mmint a fényvisszaverése). ez otthoni környezetben ill. sötétben már nem annyira zavaró? a másik hogy annyira rossz, hogy ezeket a monitorokat úgyszólván csak vaktában lehet elvinni...azok a videok egyszerűen szörnyűek...egy 2032-t láttam mondjuk játéktrailerek mentek rajta és az elég meggyőző volt.válaszokat köszönöm!
-
raskolnikoff
őstag
Haj,
belebolondultam a widescreen monitorokba. Az lenne a kérdésem, ha vennék egy 1680x1050-es felbontású 20.1 colos monitort, akkor az milyen kisebb wide felbontásokat tud megjeleníteni? 8800gts kártyám van, szóval elképzelhető, hogy menne a gyáriban is még csak a későbbiekre tekintettel kérdezem. Például tudja-e a kisebb 16:10-es felbontásokat, hogy wide maradhasson a felbontás egy játékban, ne pedig széthúzás legyen.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged