- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
válasz
Scoobyka #5716 üzenetére
pl egy Avernedia AverTV Box 7 már egész elérhető árban van...26"oshoz mérve nem pénz
-
zolynet
veterán
Akkor már inkább néhány ezerét többért egy Samu 205bw, aminek ugyan 1680x1050 a felbontása, de szvsz mindkettőhöz "elég" egy 2600xt/8600gt-ge-gts v régebbi használtpiacos 1950pro67900gs. De nálad nem csak az lesz a geba, ha aktuális az adataidnál a gép konfigod. 3000+ procihoz max 7600gt-t vennék, többet nem. De kicsit elkanyarodtam. Mind inkább pénztárcafüggő h mi is lesz a vásárlási termék. Ill a mire lesz inkább használva kérdéskör is továbbszűkíti a kört.
-
zolynet
veterán
szenyor Kasza08 kollega 2nap után ódákat zengett, sztem nem kell nagyon erölködnöd majd hozzá hogy megszokd.....az lesz majd nehéz h ne elfogultan ajánljál monitort majd a fórumban, ill ne említsd meg a végén h azért a 223bw bestbuy meg csekkoljátokle
Scoobyka: 1-2Kért tuti nem várnék 1-2hónapot, drasztikusan nem fog esni sztem az ára, így is 20"wide áráért adják
-
zolynet
veterán
hogy milyen tft-t kell venni: Стрельба по монитору из арбалета ... hát törhetetlent!
-
zolynet
veterán
Hát Zotya,
Cégnél HP 1702-esek mennek (elég sok) hozzávetőlegesen 10-14órát 1nap. Mans20 figyelmébe ajánlom. Bár te 15"-öst említettél. Nagyon jól teljesítenek, talán ha 2-2,5év alatt 2db pixel v más hiba miatt kellett garanciáztatni.
Dell 2007FT-t használok és félelmetesen jó képe van....a kontraszt, a fényerő, a .... profi nagyon a monitor. Itthon meg figyel a 223BW, mit bestbuy és költséghatékony monstrum. (19crt után)
20" wide-ban még a LG 206WTQ említésre méltó. De tapasztalatom nincs.Mindamellett, amit hírdetek, ami ingyen vihető assem kispályás ám, de nem biza!
-
zolynet
veterán
-
zolynet
veterán
válasz
levy-boy #5481 üzenetére
Én már csak ilyen elfogult vagyok a 223BW-vel szemben. Ha csak beírjuk a keresőbe h 223BW....mindig ott van 1-1hsz-em végén h ezt is csekkoljátok meg ill bestbuy, stb.
Ezzel szemben a Samutol ill a 223BW részlegtől semmiféle %-ot nem kapok. Ez nem marketigfogás v parasztvakítás.Én csak megemlítem mert nekem nagyon bejött, úgy látom többünknek is. Sőt továbbmegyek, én egyből kettőt vettem -> sógoromnak is
Lehet 1x kipróbálom a 2x223BW-t
-
zolynet
veterán
válasz
BioNiCMaN #5476 üzenetére
3 napja osztom a fejednek privibe hogy 223BW, halgass a szép szóra
moitor méretek
Voltam én MM,Saturn,Aqua, de hogy egy épkézláb moncsit nem láttam az üzletekbe 1,5-2 hónapja az is biztos. Csak hogy feleslegesen ne mászkálj. Akkor mint már említettem a 223BW-t nálam megnézheted. Vmi bort azé hozzá! -
zolynet
veterán
válasz
levy-boy #5462 üzenetére
nincs kedvem bajlódni a pixelhibás 223-al...mert félek h hibásat rendelnék...
Ilyen alapon bármelyik tipusból "rendelhetsz" pixelhibásat. Nem általánosítanék konkrét márkára és tipusra sem. Benne van a pakliban h ki lehet fogni, de 72óra azonnali csere van a samukra. Edigital 6K különbség van 205bw ill 223bw között. 20" vs 21.6", a döntés természetesen a tiéd. -
zolynet
veterán
Már sokszor említettem a Samsung 223BW-t mint egy lehetséges bestbuy tft-t. Most is csak ismétlem magam, sokadjára.
Mielőtt veszel vmit olvasgass utána, sztem kezd azzal h itt kb 500hsz-t visszaolvasol, nem annyira sok az. -
zolynet
veterán
A továbbiakban a milyen videókártyát topikban folytasd légyszíves. Ne offoljuk szét. Ez már nem ehhez a topikhoz tartozik. Ha meg sok kérdésed van szedd őssze és ne 1 egész oldalnyi hsz-t produkálj. Ill írhatsz privit is és ott is kifejtegethetjük. V akár chat bármelyike.
üdv
ZoL -
zolynet
veterán
Attól tartok egyedül vagy. Sztem itt kb mindenki a 2db 22"-t választotta az 1db 24" helyett.
Benti 20" dell-em (ha jól emlékszem vissza) 30fényerő 50kontraszt.Stuman: ebben a kategóriában sztem vétek silent vga-t venni, mert ugyis majd elé kell tenned egy 12cm-t ha meg akarod hűteni ha játszol v ha jőőőő a nyár. Melegednek, ez van. Kell rá egy S1 + 12cm fan oszt akkor ha kell a nafta ráadod a kakaót a ventire, ha meg film+net akkor meg 0db megmarad.
-
zolynet
veterán
Kezdjük azzal h az esetek döntő többségében mindenki elégedett azzal amonitorral amit megvett. Mindig vannak kivételek, azaz 1-2 pixelhibás visszaviszem és még ráadásul ugyangyúgy pixelhibásat is kap...Elenyésző ennek a %-a. Bár aki épp ebben van és robban fel miatta, biztos másképp látja a dolgokat. /én sem nyugodtan írnék akkor az biztos/
Amit kinéztél 2032BW úgy tűnik számodra több mint tökéletes választás.
Ezek a tft-k tűéles képpel rendelkeznek, én még utánhúzást egyszer sem észleltem, de nem is figyeltem direkt mód. Crt után kicsit erős lesz a fény/kontrasztja. Szokni kell.
Még egy hozzáfűzni való: 8600gts-t nem vennék a helyedben, sőt továbbmegyek 8600gt-t sem /bár nv párti vagyok/, hanem ebben a szegmensben bizony a 2600xt viszi a pálmát. Vagy használtan kifogsz 45-50k környékén egy 8800gts 320mb, sosem lehet tudni. /de az már szerencse és alkudozás kérdése/
Konklúzió: 2032BW + 2600XT -
zolynet
veterán
válasz
Nagy_Matessz #5327 üzenetére
10-50-en volt anno nekem is, de aztán TeeJay megaszondta h az nokedli.
19crt-ről álltam át én is, csípte a szemem nekem is rendesen, nemhogy a gyári beáll de még a 30-60 is. Szokni kell koma a színeket
B-L-A-C-K pl barnul előtte folyamatos jelleggelő így használja.
Andrej1: vess egy pillantást a Samsung 223BW-re is. De ahogy írták egy jó 500hsz-es visszaolvasással meglesz h mit is akarsz.
-
zolynet
veterán
válasz
Nagy_Matessz #5321 üzenetére
Jaa, aszittem most lett véve a napokban. Ha jól tudom akkor várni kell még 5-7pixelig még kicserélik. Keress vissza volt ilyenről szó már itt. Nem tudom ezt a részét pontosan. Remélem nem is kell majd ez után kutatnom. Későbbiekben pixelhibásan nehezebb lesz eladni, de még csak most vettétek, tudom. Csak miheztartás végett.
35 - fényerő
65 - kontraszt ... szokni kell
223BW -
zolynet
veterán
válasz
Nagy_Matessz #5318 üzenetére
72órás (3 munkanap) azonnali csere van érvényben a samsungnál. Ne tökölj vidd vissza izibe.
-
zolynet
veterán
-
zolynet
veterán
válasz
tototos #5291 üzenetére
monitor size
Ahol elfér egy 20"as ott elfér egy 22"es is(és/vagy)
-
zolynet
veterán
válasz
tototos #5288 üzenetére
Valszeg mindenki 2032BW-t fogja mondani. De azért felhívnám a figyelmed a 223BW-re is. Félelmetesen hasonló ár, de a különbség 2". Hogy miért? Többnyire arra gyanakodnak h hitványabb/olcsóbb minőség miatt...gyengébb panel. TN az már csak TN marad, bár ebbe is majd belekötnek. Sokunknak bejött és csodáljuk a 21,6"-t. Natív felbontását a géped már nem tudja kihajtani, ha játékot is tervezel...
-
zolynet
veterán
Amikor én vettem a monitort akkor volt vagy 4K is a differencia 20" vs 22" között. A te esetedben több mint valószínű h én is a 20"-t választottam volna.
d@minator: én is hiszek az ufo-kban
... nem is olyan rég beszéltem 1el. Egy polák júzer volt és nem tudott belogolni....system meghajtón levő üres hely kerek 0kb-t volt. Mit elbír ez az XP , le akalappal!
Aztán átmozgattam a 3,6gigás pst-jét a másik lokális meghajtóra.......bocsánat kicsit belefeletkeztem. A lényeg a lényeg: UFO-k léteznek. Nálunk rendre csehek vagy polákok.
-
zolynet
veterán
Fatermonak egy Samsung 225BW moncsit vettünk.....hát gyerekek, h én mennyire örülök annak h a 22"-at vettem a 20" helyett. Azt a nagy másik hülyeséget h pixelesebb meg hogy a betűk kisebbek.
Ne vicceljünk. Persze a sasok/sas szeműek előnyben. Átlagos felhaszáló semmit nem érez belőle.
225BW pöpec, szép színek, tűéles kép...kár tovább. -
zolynet
veterán
Egy gef 2 mx200-as tudja az 1650x1050 felbontást?
Semmi játék csak irodai munka és net lenne a gépen.mod: mellesleg a kártya horzsol!!!
[link]
-
zolynet
veterán
Csúnyán szét kell szedni h paneltípusra lelj.....gyerekek h ez mé olyan fontos. Megvesz, élvezi a szép nagy képet, ennyi. Hihetetlenek vagytok. Most ne vedd magadra, ez úgy általánosságban. Az felettébb furcsa h nem tudod állítani sehogy sem a kontrasztot. Gondolom már-már szined van a monitor világosságától.
Tippem nics h a monitor gombjaival, menüben miért nem mehet. Semmi hibaüzenet?
-
zolynet
veterán
Gyerekek hadjuk már ezt a válaszd a nagyobbat dolgot. 21.6" vs 22" , dúrván 0,4" különbség!
223BW és 226BW között differencia. A samu oldalán teljesen megegyezik....lehet elírás, miután vmi kis különbségnek lennie kell, de csinálhatunk vmi nagy monitor centizéses hétvégét/méricskélést.
Bár nem értem miért 1440x900-ba tolodmikor az 1680x1050-nek a 1280x800 a váltója. Annak meg örülök h legalább van Szegeden is olyan bolt aki nem fikázik ha ki kell bontani vmit. Príma.
-
zolynet
veterán
-
zolynet
veterán
válasz
Pityesz78 #5050 üzenetére
Úgy látom még megvan a 10K difi, de lehet én nézem rossz helyen:
223BW vs 226BW.
223BW-t nemigen lehet dönteni, de nekem nincs is szükségem rá. Max annyiban lehet dönteni ha a kávája alá teszel vmit ameddig bírja h nem borul.Ha nem szemből nézem hanem pl ágyból múvizok akkor meg arra fordítom és meg van oldva. Plussz 5K-t nem tudom megérne-e nekem az az inteligens állvány. /sztem nem, meglehet a skót felmenők miatt
/
-
zolynet
veterán
válasz
mleslie #4883 üzenetére
Számítottam rá. Éreztem, h leszünk vagy 4-5en max a projectre.
Most én is kézzel piszkálgatom mit lehet kihozni belőle. Szememnek szoknia kell mert nagyon alacsonyan volt a fényerő + kontraszt.
Kellene csinálni egy Monitor Profil-s webet, azt onnan lehetne lekapkodni a már belőtt icc-ket. -
zolynet
veterán
most néztem 5 fényerő 30kontrasztól húztam fel most 35 fényerő 65 kontraszt....a szemem folyik ki
... milyen szemed van neked? v az enyém nagyon sötét
lehet h 25-60 lesz az ideális számomra...
többi 223BW tulaj írjon legyen kedves egy pü h ő h használja, előre is köszönöm -
zolynet
veterán
Nem sok $ differencia van a Samsung 223BW és az általad írt moncsik között...legalább 21,6", ugyanolyan a külcsínyre mint a 206BW.
205BW kontrasztaránya elég karcsú, vagy ismét csak elírták a 1000:1-et 600:1-re.
De ha mindenképp 20"-os kell akkor már inkább a 206BW, bár az állványa nem állítható, nem tudom mennyire szempont ez nálad. Esetleg mint már írtam korábban 1-2 outlet-et is meg lehet nézni mert jó árakra lehet bukkanni 1év teljes körű garancia mellett. -
zolynet
veterán
Én már csak kíváncsiságból is fogok jelentkezni, bár túl sokat nem, 1-2K-t megér a dolog nekem is. Bár ha valaki 1x beméri a 223BW-t és pblikálja az icc-t akkor már megint oda jutottunk h mleslie bemér kb 5-6 monitort és ott ki is fullad...ekkor már nem biztos h megéri a beruházás, de ezt ő majd eldönti.
-
zolynet
veterán
Ma jártam egy Samsung Outlet-ben (Szegeden). Aki monitort akar vásárolni oda is érdemes benézni. Samsung 223BW-t 55K-ért láttam, 214T 100K, 215TW 70K,...
Kossuth L sgt. és Rókusi krt. sarka -
zolynet
veterán
Elég heroinárban adják a szlovákoknál: monitor kalibrátor
De leginkább 800$ körül mozog az ára.
Olcsó de legalább megéri(hu).
Monitor kalibráló eszközök teszt.Nagy_Matessz: mint azt látod fentebb, kicsit felment az ára a monitor mérésnek
-
zolynet
veterán
Nekem is megér 1-2K bőven.
Dobjukössz izibe, már csak azért is hogy jól rádcáfolhassunk.
Mert eddig nem nagyon jött 223BW-ektől panasz, max nemistom kinek (elnézést) volt azonnali pixelhibája, de a legtöbbünk örül mint majom a farkának.
De majd 5-10év múlva ténylegesen kiderítjük, hogy helyt áll-e az h leolcsósított. -
zolynet
veterán
válasz
Mozso26 #4606 üzenetére
Folyamatosan menjen a moncsi miután asszem 72óra cseregari van...égjenek azok a pixelek. Különösebben nem mértem ki hogy akkor milyen is a panel, milyen a szín....egyszerűen csak használtam, játszottam, pici 3dmákot is megnéztem milyen ekkora bazi nagy moncsin. Miután én 50-es kontraszt, 100-as fényerővel kaptam majdnem lebarnultam azonnal előtte. Az volt az első hogy belőttem, most vmi 30-40 kontraszt, 50fényerővel nyomatom...de kinek mit igényel a szeme.
-
zolynet
veterán
válasz
Nagy_Matessz #4550 üzenetére
60K árat írtál....szted milyen paneles moncsit kaphatnál mint TN-t???
TN az gagyi -> kinek mire kell, sztem neked is elég lesz.
MVA/PVA-s professzionálisabb moncsihoz tegyél még ugyanennyit kb.
Samu 2032bw-vel is nagyon jól jársz! -
zolynet
veterán
válasz
kicsiPistike #4541 üzenetére
Ár-érték arány, besztbáj meg minden, egyszóval: Samsung 223BW
-
zolynet
veterán
válasz
dzsóbácsi #4226 üzenetére
Én pl a Crysis-t küldtem 1280x800-ban, nem vagyok sas, így számomra észrevehetetlen volt a különbség az 1680x1050-es és a 1280x800 felbontás között. Nem aránytalan, sztem nem is pixelesebb, nem vettem észre h nagyobbak a kockák
Játékfüggően tudsz 1280x800-as felbontást használni...általában tudsz.
-
zolynet
veterán
Kb ugyanebben az árban megkapod a Samsung 223BW-t is, olvass vissza ~50-100hsz-t, épp nemrég taglaltunk, vond le a következtetést és vedd meg.
Többünknek semmi problémája vele, sőt iszonyatosan meg vagyunk vele elégedve. Nekünk nem ért meg hasonló típusú oncsi +10-12K-t. Ugyan nem pontosan 22" hanem csak 21.6" node annyi baj legyen.
-
zolynet
veterán
válasz
DarthPeeter #4057 üzenetére
Lásd 4046.hsz 2fele.
TeeJay: az b....na be ha már 2-3 év múlva le kéne cserélnem, ne legyen igazad...tól-ig határt tegyük át 8-10évre és rendben is vagyunk
-
zolynet
veterán
válasz
DarthPeeter #4048 üzenetére
Sztem bestbuy a tft /223bw/....nekem nem zúg, nem ciripel, teszi a dolgát. Nem ért meg nekem 10K plussz. Ha másnak megért vegye a 2232bw-t. Formára is jobban tetszik, de az megintcsak ízlés dolga.
-
zolynet
veterán
Már lassan 1 hónapos 223bw-s tapasztalatból beszélek, nagyon jól fogsz járni vele, és a legszebb ráadás, hogy 10K marad a zsebedben!!! Nagyon nem mind1.
Ja, és nem muszáj 1650x1050-ben játszani ha nem bírná a vas, a 1280x800 is tökkéletes erre a monitorra, kivétel a vájtszeműeket, TeeJay
Én ugyan különbséget nem látok. Biztos csak azért mert nem rég tértem át crt-ről tft-re, bár ez így hülyeség...namostmár tényleg nem tom mit akartam írniPixel gariról beszéltem a Viewsonic és Samsung Magyaroszág képviseletével:
Szó szerint már nem tudom visszaadni, de a lényege az h van egy szabvány ami alatt nem cserélnek monitort, ezt mindketten 7db azaz HÉT pixel-re mondta, holott én úgy tudtam hogy a VS-nál 1 pixelnél lehet visszavinni és cserélik azonnal.Mondtam, kösz a felvilágosítást. Úgy vélem minden monitornál ez a 7pixel szabvány garancia van. Vagy rosszul tudom, majd kijavítanak. -
zolynet
veterán
Dell 2007 FP tft-ket használunk bennt a cégnél. Ugyan csak 1 hónapja, azaz akkora tapaszalat nincsen még de idáig nagyon tetszik. PIVOT-ot is használtam, nekem nem jött be. A színélmény fergeteges, gondolom a dell társainál is ugyanez a felállás. Kávája nagyon tetszik, kultúrált darab lett az biztos. Inkább dell-re szavaznék.
VS tft-t még nem fújt elém az élet, nincs tapasztalatom. -
zolynet
veterán
Böllér konfig.
4AA/16AF mellett nyomom a GTR2-őt online, mikor az idővel harcolunk...majd versenyen 2AA/4AF-re lövöm be. Mint írtam nekem nem volt bajom a 1280x800-as felbontással sem melyet crysis-nél próbáltam, ugyan még nem sokat játszottam vele, inkább a 8800GT-hez tartogatom majd.
Azért 8AA 16AF....naaa kicsi kompromisszum legyen már,
nem lesz semmi baj sem ha 4AA/8AF-el használod. Vagy én vagyok vak, de olyan egetrengető különbség nincsen sztem, de mondom lehet nekem nincs szemem ehhez. -
zolynet
veterán
válasz
kicsitomi88 #3903 üzenetére
Leginkább március-április környékén veszek hardvert, nekem nem kell ez a karácsonyi akciós parasztvakítás/marketing. Ha nem égető annyira akkor tavaszra tenném a vásárlást. De már a január is jobb.
-
zolynet
veterán
Nem akarlak leoltani de a konfigod már tavaly is karcsú volt. Proci + VGA cserével nagyobb lenne a játékélményed. Konfigommal mindet 1680ban játszok...kivétel crysis természetesen, azt 1280x800-ban próbáltam, és különbséget 1680x1050-hez képest nemigen vettem észre.
Az esetedben sztem nem beszélhetünk kompromisszumról, miután a vasad felett egencsak eljárt az idő. 2évente cserélek teljes konfigot, jövőre lesz az ideje, de akkor még mindig azt mondom h tudok játszani a jelenlegi konfigommal is. -
zolynet
veterán
Nem akartam teljesen elvenni a kenyered.
Mostmár komolyan átmegyek hozzád és megnézem ezt a sokat istenített monitort.
Ja, mert a Samu 206BW nem 60K környékén van.Kinek melyik káva tetszik.
-
zolynet
veterán
Miután kicsit hosszabb távú befektetés egy monitor ezért gondolom hogy egy hagyabokányit tegyél még hozzá. Ezt a kettőt többen is ajánlani fogják:
Samsung 206BW ill Samsung 2032BW
Viewsonic-ok ill dell-ek is prímák, csak más árfekvés. -
zolynet
veterán
válasz
littlemole #3849 üzenetére
FireFox-szal is fel lehet nagyítani a betűméretet, ill van még pár más módja is.
Viwsonic 2235wm tft-t nézegettem még nagyon.
-
zolynet
veterán
depo.hu -> ezért kell 60K-ért madj 22"-os wide-ot venni, 1000:1 kontraszt, dvi, 5ms, gyönyörű külső, kiváló portéka.....az enyémet nem adom
Myers: igazad van , nekem is még a másik kiszemeltem egy Viewsonic moncsi volt, bár a képét nem láttam, de eddig az ami még egy márka nálam tft-ben.
littlemole: kár 8800GTS-be belefeccelni, jobb is, olcsóbb is a 8800GT
-
zolynet
veterán
válasz
Kartács #3825 üzenetére
Nekem azért esett a választásom a 223BW-re mert egyrészt a képponttávolsága 0,276-os ill mert vagy 5W-al kevesebbet zabál.
Mindamellett 8-10K-val olcsóbb mint a 225BW/226BW...és akkor hozzáteszem, hogy csak nagykerben néztem, azaz az árdifferencia nagyobb is lehet. Tudásban ugyanaz csak jobb még a betekintési szöge is egy lehelletnyivel a 223BW-nek.
Összefoglalva ennyi.Elégggé best buy-os lett ez a 223BW sztem.
Ugyan a 226BW-re 2ms-t tüntettek fel de azt már itt többen megírták, hogy csak marketingfogás és valójában az 5ms...kár azért fizetni.
-
zolynet
veterán
válasz
Komplikato #3714 üzenetére
Én ezt megnéztem a Saturn-ban (ha jól emlékszem ott, mert megjártam egy pár helyet) de nekem nem tetszett a kávája miatt. Nem matt, csillog. Zavart rögtön. De kinek mi jön be. Amúgy príma monitort néztél ki.
-
zolynet
veterán
A konfigommal mindent 1680x1080-ban játszok, kivéve crysis-t. Bár azt lehet meghagyom majd tavaszra mikor is a 88-as széria egyik tagjával bővítek. Teszem hozzá nem sok mindennel játszom. 223BW képponttávolsága: 0.276 x 0.276 , mely tőlem akár 0.282-es is lehetne...ugyani is nem vagyok sas. Nekem ez így tökkkkéletesen megfelel. 19"-es felejtős mert az nagyon kicsi. Ja, és nem pixeles...továbbmegyek...1280x800 ill 1680x1080 kötött nem láttam különbséget Crysis alatt,csak ha nagyon meredten bámultam a képernyőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ASUS TUF Gaming F16
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged