Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Neked hany regged van, mert ez kapasbol ketto, de lehet, hogy a Watercolour
is a tied?"Az volna a jó ha valaki szeretne weboldalt a serverre akkor csak regisztrál és már ugyan az fogadja mint egy átlagos tárhelyszolgáltatónál."
Ez igy eleg eros kezdesnek, eloszor csak weblap, de inkabb nyujtson mindjart egy tarhelyszolgalltatassal egyenerteku szintet.
"Véleményem szerint ehhez nem kell egy különleges gép. Igy a vassal nem is nagyo szeretnék itt foglalkozni."
Ezt sem lehet igy elintezni.
Most ha ez egy cegnek lesz, meg 10-15 ismeros, akkor kell fix ip, kell legalabb raid1, kell rendes net ala, kell szunetmentes, kell kulso merevlemez mentesnek, domain reg, stb es egy olyan vas ami 24/7-et tud, mert ha mar szolgalltatsz valamit akkor azzal felelosseget is vallalsz, vagy ha nem igy latod akkor neki se kezdj.
Linuxos rendszergazda baratom 2 eve 80-100+afa alatt mar nem is vallat debian alapu web+ftp+fajl szerver telepitest.
Szerintem bele se vagj, joval bonyolultabb ez mint az ember elsore gondolna.
En se csinaltam soha ilyet, tavaly szivessegbol bevallatam egyet csak 1 weblapot, na abbol tanultam rendesen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest