- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
válasz fordfairlane #13243 üzenetére
Köszi, szerintem jó lesz.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Bár nem weblap készítés, de ha tudtok légyszi segítsetek. Annyit szeretnék csak, hogy az asztalra kitenni egy ikont amiben szerepel vagy egy weboldal címe vagy egy ip cím és arra rákattintva azt az aktuális böngészőben megnyissa. Milyen fájlban kell ezt rögzíteni és milyen formában?
-
bozsozso
őstag
válasz trisztan94 #11361 üzenetére
Valami magyar nyelvű nem lenne? Bár ha nem akkor valahogy kiszenvedem, mert tényleg nagyon az alapoktól kellene.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Kis segítség kellene, vagyis nem is kicsi hanem nagy. Legalábbis nekem nagy mivel nem vagyok jártas weblap készítésben. Szóval csak egy olyat szeretnék, hogy egy weblapon egy könyvtár tartalma megjelenjen és a fájlra kattintva az megnyíljon a megfelelő programmal. Főleg word és pdf doksikról lenne szó. Van egy főkönyvtár majd alatta kb. 15-20 alkönyvtár és ezekben vannak a megnyitható fájlok. Olyasmi működéssel mint egy fájlkezelő csak böngészőben megnyitott változattal amit mások webes felületen érnének el. Jó lenne mondjuk egy windows intézőhöz hasonló dolog is, csak minnél egyszerűbben kezelhető legyen mivel a másik oldalon nem számítógép guruk ülnek. Nem tudom van-e mód egy ilyenre. Gondoltam egy html fájl készítésére amit egy mini webszerveren keresztül érnének el. Nem nagy forgalom lenne rajta.
Előre is köszönöm a segítséget.
szerk.: vagy szívesen veszek magyar nyelvű weblapszerkesztő program ajánlást is amivel ez megvalósítható
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest