Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Tele von Zsinór #2558 üzenetére
És ezt most miért hangsúlyozod ki?
Tisztában vagyok vele, és ugyanígy a cég honlapján található saját SMTP-beállításokat próbálgattam (tehát az ő szerverüket szerettem volna használni), de nem lehetett működésre bírni. (Nem azért, mert én vagyok a gyökér (nyilván nem életem első SMTP-szerverét állítottam be), hanem mert nem tudtak rájönni, hogy mi a hiba. És ez mondjuk rossz pont.)
(#2559) Inv1sus: tök eltérő tartalmak alapján meg talán ne ítélkezzünk. Nyilván nem jelent reális alapot, ha az egyik oldal mondjuk puszta HTML-doksikból áll, a másikon meg dinamikusan generálják a tartalmat, és még hozzátartozik, hogy az se mindegy, hogy írják meg a kódot. Szar kód írásával rendesen le lehet lassítani egy program futását.
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AMD 7600 BOX 2027.10.27. HUN GAR
- Magyar garis Apple MacBook Pro 16 M4 Max 48 Gb/16 CPU/40 GPU/16 Neural
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest