Hirdetés

Aktív témák

• Protezis

őstag

Az én véleményem, hogy nincs annál idegesítőbb, amikor egy oldal túl sokáig töltődik, és ez a teljesen flashban készült oldalakra az esetek többségében igaz. Lehet arra hivatkozni, hogy már a legtöbb helyen szélessávú internet van, de miért kell azt feltételezni, hogy a netező az egész sávszélességét az adott oldal letöltésére szeretné felhasználni :F
    Jó dolog a flash, de ne akarjuk már a html-t helyettesíteni vele! Olyanra használjuk, amit nem tud a html. Sokkal jobb, egy alapjában véve html-ben készített oldal, amibe be van csempészve egy kis flash. Higyjétek el, össze lehet gyúrni a két dolgot annyira, hogy csak szakavatottak veszik észre egyből a határvonalakat. Nincs annál idegesítőbb, mikor rákatt egy gombra, és előbukkan egy progressbar. Egy átlagos oldal szöröstül bőröstül se haladja meg a 100 kB-t. (Ez persze nem vonatkozik a képekkel teletűzdelt galériákra).
    A másik dolog, hogy a legtöbb teljes oldalas flashben szeret eltévedni az ember. pl. a szabványtól teljes eltérő módon elkészített linket elég nehéz felfedezni. Én 10-ből 9 flashen alapuló oldalon eltévedek, mert nem látom át az oldal szerkezetét, számomra teljesen logikátlanul vannak elhelyezve a dolgok.
    Ez az én véleményem, kövezzetek meg, ha nem így látja a többség! ;]

Mod: #46: erről beszéltem :C

[Szerkesztve]

Aktív témák