Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
Aktív témák
-
Protezis
őstag
Az én véleményem, hogy nincs annál idegesítőbb, amikor egy oldal túl sokáig töltődik, és ez a teljesen flashban készült oldalakra az esetek többségében igaz. Lehet arra hivatkozni, hogy már a legtöbb helyen szélessávú internet van, de miért kell azt feltételezni, hogy a netező az egész sávszélességét az adott oldal letöltésére szeretné felhasználni

Jó dolog a flash, de ne akarjuk már a html-t helyettesíteni vele! Olyanra használjuk, amit nem tud a html. Sokkal jobb, egy alapjában véve html-ben készített oldal, amibe be van csempészve egy kis flash. Higyjétek el, össze lehet gyúrni a két dolgot annyira, hogy csak szakavatottak veszik észre egyből a határvonalakat. Nincs annál idegesítőbb, mikor rákatt egy gombra, és előbukkan egy progressbar. Egy átlagos oldal szöröstül bőröstül se haladja meg a 100 kB-t. (Ez persze nem vonatkozik a képekkel teletűzdelt galériákra).
A másik dolog, hogy a legtöbb teljes oldalas flashben szeret eltévedni az ember. pl. a szabványtól teljes eltérő módon elkészített linket elég nehéz felfedezni. Én 10-ből 9 flashen alapuló oldalon eltévedek, mert nem látom át az oldal szerkezetét, számomra teljesen logikátlanul vannak elhelyezve a dolgok.
Ez az én véleményem, kövezzetek meg, ha nem így látja a többség!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mod: #46: erről beszéltem
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sorozatok
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)