- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
< CyberBob >
őstag
-
-
peter889
őstag
Szia! Köszi, hogy választál. Senki nem ajánlotta, csak itt az aprón nézegettem az 1-3 ezer forint körüli áron hirdetett Microsoft és Logitech kamokat. Én meg azt hittem, ezek 2-4 évesek.
Nem akarok érte sokat kiadni, mert lehet csak ritkán használnám, aztán úgyis elavul mind.
Akkor milyet vegyek?
Mondjuk használtan max. 4 ezret tervezek érte kiadni. -
peter889
őstag
Ok, köszönöm mindkettőtöknek az infót.
Akkor csak fix fókuszost keresek.
Csak mert láttam, azt az "állítható fókuszos" 1500 forintos webkamerát az ebay-en, onnan vettem az állítható fókuszt.Bár ha jobban belegondolok, nekem jó volna, ha csak a lényeg (pl. arc) lenne éles, a háttér pedig elmosódott, de akkor ez nem a megfizethető webkamik kategóriája
Az autofókusz meg ugye olyan, hogy a kép közepét teszi élesség, pedig nem biztos, hogy a fotózó is azt akarja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest