Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Megint webkamera. Melyiket lenne érdemes választani:
Logitech C270
Microsoft LifeCam HD-3000 T3H-00012Árban egyformák viszont az MS autófókuszos. A kép mellett a mikrofon is nagyon fontos (hangerő / tisztaság) és persze a hosszútávú win maghajtó támogatás.
-
< CyberBob >
őstag
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Két kamerát néztem ki: Logitech HD Webcam C310, Logitech HD Webcam C525.
Az előbbi olcsóbb viszont nincs autó fókusz az utóbbinál van de több helyen írták hogy behallatszik a felvételbe és a képélessége sem az igazi mindig. Melyiket ajánlanátok (esetleg ezeken kívül) és mennyire fontos az autó fókusz? -
< CyberBob >
őstag
Tudnál linkelni videót?
A hangról azt olvastam itt korábban, hogy a Microsoft kameráknak jobb a hangminősége, de azt nem tudom hogy általánosságban vagy bizonyos típusoknak csak.
A márkák összehasonlításánál azt értettem, hogy a Logitech cuccokkal nem volt gondom eddig viszont Skype-hoz lenne használva ami a Microsoft-é így a saját eszközüknek hosszabb távon jobb-e a szoftveres támogatása?
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Webkamerát szeretnék venni. Fontos lenne, hogy a beépített mikrofon elég érzékeny legyen kb. 1.5 méterről is tiszta zajmentes legyen és ne keljen kiabálni bele. Persze a kép is legyen jó 720p-ben és a 30 fps legyen meg stabilan akár kevesebb fénynél is. Két típust néztem ki, de ha tudtok más jobb típust is ne tartsátok magatokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest