- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
Szakos90
üzenetére
De hát azt neked kell tudni, milyen igényeid vannak. Annyit javaslok, hogy válassz olyat ami UVC-s, hogy mindenen működjön! Ezt mondjuk nem szokták feltüntetni.
Elvileg még mindig a Logitech C920 webkamera a legjobb, de szerintem kisebb felbontásúaknak is lehet jó képük, és 1080p-s se biztos, hogy jó. Autofókuszos kamerám még nem volt az új telefonomig, amibe manuálisan nem lehet szabályozni, és az úgy rettenet, hogy nem fókuszál arra amire akarom. De webkameráknál tudtommal nincs ilyen, hogy csak autofókusz, hanem manuálisan is lehet, ha kell. Mindenesetre ha hastáncolni akarsz, ne olyat keress, mert nem tud követni! 
Én ezt néztem régebben, de ezt az oldalt is elb@szták.
Mindegy, Logitech c270-et is dicsérik, ez fix fókuszos 6e körül.
Dicsérgetik a Microsoft, és Logitech kamerákat alapból, a Creative se rossz. Én kipróbálnám a Trust zyno-t, és a V7 Pro-t is.
Ja, és a beépített LED-es a szemedbe világít. Gondolom mikrofont is akarsz bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Le Mans Ultimate
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VR topik
- További aktív témák...
- Fanatec Clubsport V3 pedál + Brake performance kit + Damper kit
- ASUS VIVOBOOK S14 FLIP - 14"WUXGA Érintő - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- HIBÁS - Alienware 17 R5 i9-8950HK GTX1080OC 8GB
- Asztali PC , i7 12700KF , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Gigabyte 5080 gaming oc , 28 h gari
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Elvileg még mindig a Logitech C920 webkamera a legjobb, de szerintem kisebb felbontásúaknak is lehet jó képük, és 1080p-s se biztos, hogy jó. Autofókuszos kamerám még nem volt az új telefonomig, amibe manuálisan nem lehet szabályozni, és az úgy rettenet, hogy nem fókuszál arra amire akarom. De webkameráknál tudtommal nincs ilyen, hogy csak autofókusz, hanem manuálisan is lehet, ha kell. Mindenesetre ha hastáncolni akarsz, ne olyat keress, mert nem tud követni!