- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
Szakos90
üzenetére
De hát azt neked kell tudni, milyen igényeid vannak. Annyit javaslok, hogy válassz olyat ami UVC-s, hogy mindenen működjön! Ezt mondjuk nem szokták feltüntetni.
Elvileg még mindig a Logitech C920 webkamera a legjobb, de szerintem kisebb felbontásúaknak is lehet jó képük, és 1080p-s se biztos, hogy jó. Autofókuszos kamerám még nem volt az új telefonomig, amibe manuálisan nem lehet szabályozni, és az úgy rettenet, hogy nem fókuszál arra amire akarom. De webkameráknál tudtommal nincs ilyen, hogy csak autofókusz, hanem manuálisan is lehet, ha kell. Mindenesetre ha hastáncolni akarsz, ne olyat keress, mert nem tud követni! 
Én ezt néztem régebben, de ezt az oldalt is elb@szták.
Mindegy, Logitech c270-et is dicsérik, ez fix fókuszos 6e körül.
Dicsérgetik a Microsoft, és Logitech kamerákat alapból, a Creative se rossz. Én kipróbálnám a Trust zyno-t, és a V7 Pro-t is.
Ja, és a beépített LED-es a szemedbe világít. Gondolom mikrofont is akarsz bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Futás, futópályák
- Formula-1
- Gumi és felni topik
- Kompakt vízhűtés
- Tőzsde és gazdaság
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Autós topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elvileg még mindig a Logitech C920 webkamera a legjobb, de szerintem kisebb felbontásúaknak is lehet jó képük, és 1080p-s se biztos, hogy jó. Autofókuszos kamerám még nem volt az új telefonomig, amibe manuálisan nem lehet szabályozni, és az úgy rettenet, hogy nem fókuszál arra amire akarom. De webkameráknál tudtommal nincs ilyen, hogy csak autofókusz, hanem manuálisan is lehet, ha kell. Mindenesetre ha hastáncolni akarsz, ne olyat keress, mert nem tud követni!