- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
Szakos90
üzenetére
De hát azt neked kell tudni, milyen igényeid vannak. Annyit javaslok, hogy válassz olyat ami UVC-s, hogy mindenen működjön! Ezt mondjuk nem szokták feltüntetni.
Elvileg még mindig a Logitech C920 webkamera a legjobb, de szerintem kisebb felbontásúaknak is lehet jó képük, és 1080p-s se biztos, hogy jó. Autofókuszos kamerám még nem volt az új telefonomig, amibe manuálisan nem lehet szabályozni, és az úgy rettenet, hogy nem fókuszál arra amire akarom. De webkameráknál tudtommal nincs ilyen, hogy csak autofókusz, hanem manuálisan is lehet, ha kell. Mindenesetre ha hastáncolni akarsz, ne olyat keress, mert nem tud követni! 
Én ezt néztem régebben, de ezt az oldalt is elb@szták.
Mindegy, Logitech c270-et is dicsérik, ez fix fókuszos 6e körül.
Dicsérgetik a Microsoft, és Logitech kamerákat alapból, a Creative se rossz. Én kipróbálnám a Trust zyno-t, és a V7 Pro-t is.
Ja, és a beépített LED-es a szemedbe világít. Gondolom mikrofont is akarsz bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Parkside szerszám kibeszélő
- NIOH 3
- Elektromos autók - motorok
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Sony A7 II (ILCE-7M2) + SEL2870 objektív megkímélt állapot
- Újszerű - CORSAIR TX550M 550W moduláris ATX 80 Plus GOLD tápegység
- iPhone 12 64GB fehér
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Printive - 3D nyomtatás - kedvező árak - azonnali árajánlat
- iKing.hu Samsung Galaxy Z Flip3 5G 8/256GB Black használt 6 hónap garancia
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Dell Optiplex MT / SFF , 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 7.-8.-9.-10. gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Elvileg még mindig a Logitech C920 webkamera a legjobb, de szerintem kisebb felbontásúaknak is lehet jó képük, és 1080p-s se biztos, hogy jó. Autofókuszos kamerám még nem volt az új telefonomig, amibe manuálisan nem lehet szabályozni, és az úgy rettenet, hogy nem fókuszál arra amire akarom. De webkameráknál tudtommal nincs ilyen, hogy csak autofókusz, hanem manuálisan is lehet, ha kell. Mindenesetre ha hastáncolni akarsz, ne olyat keress, mert nem tud követni!