Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gyulank
    addikt

Én attól féltem, hogy ha 1080p felbontású videót használok, sok helyet fog foglalni, de hál'istennek meglepően keveset foglal :K :C
    Nem hiszem, hogy a jelenlegi képminőségnél jobbat lehetne kicsikarni, de majd még megnézem a beállítást
    Azt volna jó még majd megtudni valahonnan, hogy van-e olyan program ami az élőképet kiteszi teljes képernyőre, de eddig nem találtam olyat, vagy a Logitechnek kellene ezen frissíteni :U
    A mostani ablak kicsi nekem

Hát de minek azt kitenni teljes képernyőre? Akkor strameld valamivel, mondjuk VLC-vel, és játszd le, vagy videótelefonálj magaddal egy másik fiókon át. :D Amúgy lehet, ha úgy van, hogy a többi kamera nem tömörít, csak a gép, akkor ha ez már tömörítve küldi ki, akkor azt már utólag hiába vennénk fel nagyobb bitrátával. Szóval, ha egy videófelvevőbe amibe be lehet állítani, milyen sebességű legyen, az hiába lenne nagyobbra állítva, mert csak a hely nőne. Ha így nézzük, ez a beépített tömörítés korlátozza a minőséget, mert lehet 30Mbps-os sokkal szebb lenne, de csak mondjuk 3Mbps-os videót tud közvetíteni.

Új hozzászólás Aktív témák