- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
bluobluo75
üzenetére
Ez mondjuk pont nem volt különösebben drágább a C910-nél. De milyen géped van, és hogy viseli? Az én E3300-asommal ki tudja hogy menne. Pl. nem tudom, youtube-on az 1080p-s ilyen kamerával felvett videókon csak a lejátszásom miatt késik a kép a hangtól, vagy a felvétel olyan. Szóval, hogy milyen felbontáson kezdene el szenvedni, és nem értem azt sem, hogy a C920-ról azt írták, hogy csak windows skype-al lehet 1080p, és 720p azzal ami támogatja, a C930e-re pedig azt írták, hogy ami támogatja, azzal lehet 1080p is. Nem értem miért írták máshogy. Ezek szerint C920-al csak windowsos skype-on lehet 1080p-be beszélni akkor is, ha van egyéb program ami támogat olyan felbontást? Egyébként az én maximális feltöltési sebességemmel egyenlőre nem kell ilyeneken aggódnom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- PlayStation 5
- Sorozatok
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Crew sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest