- Fotók, videók mobillal
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yaye
őstag
Én kísérleteztem ilyesmivel, és azért a hw-igénye nem egészen nulla. Folyamatosan elemzi a kapott képet, és az azon történő változásokat, és felvételkor le kell kódolnia a videot. Több gigaHz-es gép persze simán megbírkózik vele, de egy párszáz mHz-es cerkát azért meg lehet vele izzasztani.
Nézd meg a digi-watcher.com-on a progijukat, emlékeim szerint az tud biztonsági kameraként működni, plusz a remote-view részre webszerverként, tehát bárhonnan LIVE meg tudod nézni ahogy rámolják ki a kéródMindkettő kb másfél megás telepítő, nem sok, és ha jól emlékszem, ingyenes. De nem kövezz meg ha valahol tévedtem
-
Flashy
veterán
hardverigénye kábé nulla, legyen usb portja a gépnek és kész. webcam progi: Active Webcam, VisionGS én ezeket próbáltam. tudnak mozgás érzékelést is.
sima egyszerű webkamerát akarsz ami pár ezerből megvehető, vagy profi térfigyelést, zoomolható meg forgatható kamerával?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest