- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Aktív témák
-
igi
aktív tag
-
igi
aktív tag
A CS-t, azt én rég tudom, hogy micsoda, de még nem láttam :))
A 3 tft a WC-n, aqz úgy néz ki, hogy én régen mindig olvastam a WC-n. Haladunk a korral, mostmár netezni kellene, vagy legalább passziánszozni. Úgy gondoltam, hogy ehhez a legmegfelelőbb lenne egy Parhelia + 3x20,1'' EIZO kombo.
Na most azt itt a gond, hogy a budi nem eléggé széles, és nem fér el egymás mellett a 3 tft. :D
Mit tanácsoltok?
előre is kösz:igi -
neduddki
nagyúr
H!I
Ajjunkmeg egy pillantra csak arra lenenk kivancsi hogy hova szerelted a tft- mertgogyha az uloke reszere, akkor nem kopatibilis a dolog, ugyansi kisse nyomaserzekeny a tft felulete kiveve ha neovo es neiv kristajszuro van rajta, de mint a masodik soraozat x kerdesebol tugyuk, hogy nem mindeg hogy a tesztelt x170 vagy a jart ma nalunk de meg nem arruk ki a tesztet a17a, persze az sem mindegy, hogy e x s vagy a franc se tugya mejjik szeriabol valo a krisztajj lap , ami termeszetesen torhetetlen vasbetonbol van amit a ksi zold embrerek telportaltaka szerkeszotoseg cimere.........
udv
neduddki
p.s. :-)))))))))))))))))) -
-
neduddki
nagyúr
Hi!
Uraim csak egy kerdes a WC az a war craft lenne????
udv
neduddki -
xuldar
addikt
Ha mindkét fára küldtél baglyot, akkor biztos, hogy a platform széle láthatóvá válik, és oda tudsz teleportálni. Csak már felderített helyre tudsz teleportálni. Azt hiszem, itt közvetlenül a megfelelő helyre lehet. Nekem elsőre sikerült az összeset összeszedni, de sokat keresgéltem én is.
-
amargo
addikt
:))
-
amargo
addikt
juhh pont tegnap voltam ennél a pályánál! (kicsi a világ)
de én sem találtam meg az összeset.. na ma ismét megnézem :) -
igi
aktív tag
-
Gregorius
őstag
Itt a térképen be vannak jelölve (lila pöttyel) az Orb darabjai:
[L]http://www.ultimategamers.com/wc3/walkthrough/images/tftnightelf3.gif[/L]
Ez meg a teljes walkthrough képanyaggal:
[L]http://www.ultimategamers.com/wc3/walkthrough.html[/L]
Hát néhány darabot abból az orbból elég nehéz összeszedni -
igi
aktív tag
Nos, alighogy elkezdtem játszani, már el is akadtam.
A Nigh Elf 3. pályán az egyik opcionális feladat, hogy összeszedjük egy artifact 10 darabkáját. Én 8-ig jutottam, és sehol sem találom a maradék 2-t.
Bejártam már az egész pályát oda-vissza, mindenhová megpróbáltam teleportálni de már nem tudom hol keresni. Most ott vagyok a kapu előtt, amely mögött Illidan van. Ha kinyitom, jön a 3 perces hazafutás, és vége a pályának...
Ha valakinek van valami tippje, legyenszives szóljon.
köszi:igi
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest