- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
jksx
senior tag
válasz
Colonel993 #148 üzenetére
Régen rossz, ha szervizbe kell menned.
A Samsung szervizben ugyanúgy mosolyogva hajtottak el a recsegő, ropogó illesztésű Tab 4 10,1"-os tablettal, hogy jó van ez így mit akarok...
Arról nem is beszélve, hogy a villódzó képernyővel sem csinálnak semmit, mert az a hiba nem mindig jön elő és ők nem fognak pl. órákat eltölteni egy ebook olvasással, hogy lássák hogy vibrál időnként a kijelző.
Az meg hogy a net tele van a samsung flickering problémával, hát ők nem olvasnak netet.Úgyhogy ennyit a kétszer annyiba kerülő márkanév hulladékokról.
-
jksx
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogyha a tabletet a Sygic teljes Európa térképszoftverrel előtelepítve veszem meg, akkor ha pl. lesz firmware, vagy egyéb frissítés vagy reset után hogy lehet visszatelepíteni térképszoftvert?
Adják mellé az appot, vagy kódot? -
jksx
senior tag
Én is tipródok a két márka között, a dottos-tól az tart vissza, hogy nagyon alapmodell. A kezdeti 15-20ezer forintos árral nem gondolkoznék, de a mostani 30ezres ár az már túl van a fájdalomküszöbömön, úgyhogy inkább a Wayteq. Én leginkább olvasásra használnám (néha netezésre), viszont a PDF-ek kényelmesebb olvasása miatt lehet, hogy inkább 10"-os kijelzős tab kellene?
-
jksx
senior tag
Köszi a válaszokat!
-
jksx
senior tag
Köszi!
Kipróbálom, mert a cool reader mostanában nekem időnként leáll és elfelejti, hogy hol tartottam.
Telefonálásra próbáltad használni?
Elvetélt ötletem, hogy ha már sim-es tabom lesz, akkor néha biztos telefonként is fogom használni.
A Müszi fórumtárs által felvetett (mikrofon?) probléma kissé aggaszt a telefon funkciót illetően. -
jksx
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni Tőletek, hogy milyen a tab hangminősége fülhallgatóval, vagy head-szettel?
Könyv olvasásra (pl. cool reader) mennyire jó?
Telefonáláskor Müszi #56 által említett (skype-os) mikrofon probléma nem jelentkezik, vagy csak head-szettel érdemes használni?Köszi a válaszokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest