Új hozzászólás Aktív témák
-
Hurkafej
aktív tag
Budapesti vagy? 1-2 hét múlva megyek fel, akkor segíthetek megcsinálni, hátha nekem jól felismeri.
Ha nem, akkor sincs semmi veszve, a garanciában ingyen frissítik a szoftvert, csak az mire visszakapod kb 2-3 hét. Én particionálásnál rontottam el, és nem kértek pénzt a helyreállításért. -
Hurkafej
aktív tag
Ha a számítógéphez csatlakoztatod a tabletet és nincs fent a driver, akkor az eszközkezelőben ott kell lennie ismeretlen eszköznek. A csatlakoztatás hangját is kell hallani. A drivereket próbáld meg feltenni, érdemes lehet rendszergazda módban indítani a telepítőket esetleg vírusirtó nélkül, hátha menni fog.
-
Ez esetben egy javítócsomag használata kell neked, azonban neked csak a data és cache partíciókat szabad bepipálva hagyni! Tehát a userdata és a cache partíciókat fogod flesselni, minekutána már a tabnak el kell indulnia úgy, mintha factory reset-et (gyári beállítások visszaállítását) csináltál volna.
Azért csak a cache és a data, mert nem tudjuk, hogy gen1 vagy g2 a tab, amiről szó van. -
Kétféle lehetőség van:
1,Adatvesztés nélkül szeretnéd megmenteni.
Ez bonyolultabb verzió,2, Feltenni a gyári rendszert flashtool-lal.
Ez legyalul mindent és felteszi a gyári rendszert.Ugyanarra a módszerre épül mindkettő, és a gond az, hogy nem tudjuk, milyen verziójú (hányadik generációs) TAB-od van.
-
Ha van fent adb driver telepírtve, és letölröt ezt a csomagot, akkor utána:
Kicsomagolod az adb.zip-et egy tetszőleges könyvtárba.
Odanavigálsz parancssorból (cmd), majd egy
adb devices
parancs kimeneteként meglátod, hogy van-e adb eszközöd.
Ekkor valami ilyesmit kell kiírnia:
0123456789ABCDEF device
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest