Hirdetés
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
szatocs1981 #4104 üzenetére
Sikerült
Hátha valaki még rákeresek később ezért leírom, hogy hogyan.
Évekkel ezelőtt amikor még a legújabb széria volt vettem egy X920BT-t és hozzá egy RoyalTek RTA-3000 TMC vevőt amit beépítettem a műszerfalba a két középső szellőzőrostély helyére, a tápot is belülről kapta a TMC vevőt pedig jobb oldali A oszlopba húztam el szintén rejtve ([kép] [kép] ). Működött is szépen amíg egy téves szivargyújtó bekötés miatt meg nem halt a TMC vevő és hirtelen nem is találtam helyette újat.
Mivel a műszerfalban a GPS helye kifejezetten az X920-nak lett kialakítva, a tartója a gyári tartó behegesztve az autó műanyagjába, így tekintve, hogy az újabb szériák már szögletes házat kaptak kitaláltam, hogy megveszem a legújabb még X920-as formával rendelkező GPS-t ami az X980BT.
GPS-t találtam gyakorlatilag újat, tmc vevőből RoyalTek RTA-3000 (RO) újat sikerült venni amit persze át kellett forrasztani, narancs vezeték J226-ra, a többivel nem vacakoltam, csak átraktam az előző tmc vevő kábelét, abban a sorrendje a vezetékeknek megfelelő volt.
Vezetékelés előtt sem az X920BT sem az X980BT nem ismerte fel az új TMC vevőt még a TMC teszter win ce programmal sem. Kábel átforrasztás után viszont mindkét navigáción működik tökéletesen primoval, szobában összedugva jelenleg már 233 megtalált eseménynél tart, egy útvonalat is terveztettem vele aminél jelzi, hogy mit talál ami fontos lehet.
sys.txt-ben ez a beállítás van:
[tmc]
saved_config_available="1"
saved_config_classname="NMEA_GPSTMC_ROYALTEK"
saved_config_portname="COM"
saved_config_port="4"
auto_tuning="1"
saved_last_frequency="931"
saved_last_tuning_mode="1"
Új hozzászólás Aktív témák
- Macrodroid
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Netflix
- Ukrajnai háború
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Egyedi ékszerdobozka
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest