- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
dany27
őstag
válasz
mclaren777 #363 üzenetére
Hali!
Van rajta, de én leszedtem mert egy darabon pupos volt és zavart, de elég szívós anyagból van úgyhogy szerintem véd rendesen. Am nekem most nincs rajta semmi.. De hogyan tudna megkarcolódni? Nem késsel kell böködni
Nekem tokban van, vettem hozzá olyan zipzáras wayteq tokot.
-
dany27
őstag
hi
Akksija mennyit bír a kicsikének? Városnézésre vihetem magammal útba igazítónak? Frissen vásárolt gép még színte allig használtam. Ezért nem tudom hogy mennyire bízhatom magam rá.....
Kössz!
-
dany27
őstag
hali
hol tudok venni az x950-hez tokot?? Mert edigitalnál, ahol vettem a gépet ott csak 820-hoz van az meg ugye 4,3". Illetve most már előrendelni lehet az 5"-hoz valót(x920, x950).
Peseten kellene valami bolt.... Illetve az is jó ha kihozzák csak péntekre kellene....
-
dany27
őstag
hmm érdekes beírtam ezt amiket adtál s nem jó, felhúzott egy kicsit. Gyalultam a mappát, felraktam rá egy régi tudjuk mit még (8as verzió), amiben még van automata keresés s ráeresztettem s egyből megtalálta a vevőt csak nem annyi hanem nálam port 1 baud 38400.
Nem értem nálam mért más... :s
-
dany27
őstag
válasz
orbitalion #140 üzenetére
akkor az x920nál olvastam lehet! Am ebben hanyas porton megy a GPS illetve a Baudját honnét tudhatnám meg, google nem segít.
Köszi
-
dany27
őstag
sziasztok
Nah éppen egy órája hozta meg a futár az x950esemet most berhelem rá a tudjuk micsodát
Am arra nem lehet rávenni a készüléket hogy egyből anavit indítsa nekem , ha nincs szükségem a gép többi szolgáltatására?Am olvastam hogy valami kalibrációs gondra panaszkodtok nekem ezzel eddig nem volt gondom....
-
dany27
őstag
hali
Primohoz mennyi hely kell?
Mert szerintem ha rápakolom a full EU-t+buildingek akkor már nem fér rá a belső memójára.
Ezért szeretném azt megkérdezni hogy azt lehet hogy használom a belső memót meg veszek bele egy kártyát?
Mondjuk ha tudnám használni mind a 2giga belsőt akkor elég lenne még egy 2gigás microSD. Most szeretném rendelni a ketyerét és akkor kérnék mellé kártyát is.. Csak nem tudom mekkorát kéne.Előre is kössz a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510 - i5-520M I 8GB I 160GB I 15,6" HD+ I Nvidia I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest