Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• compi.hu

senior tag

válasz dik #327 üzenetére

Kijelzőnek a hullámzása ha egy kicsit is hozzáérek mindegy elöl vagy hátul zavaró de nem vészes, bár remélem menet közben nem lesz baja a rázkódástól!

Nem, nem lesz. Mondhatnam hogy tipushiba ha hiba lenne, de egyszeruen technologiai sajatossag. Az LCD mechanikai feszultseg hatasara igy viselkedik, egy ilyen vekony keszuleknel pedig csak eleg macerasan (mondjuk acel vagy titanium vazzal) lehetne elkerulni, hogy amikor megfeszited akkor azt felvegye az lcd panel is. Amikor meg magat az lcd-t nyomod meg akkor meg macerasabb lenne a feszultseget elvezeni. Szoval ez egy kompromisszum, akit ez zavar az vegyen kisebbet vagy olyat amiben kikuszoboltek a keszulekhazat ert mechanikai hatasok atvitelet a kijelzore, de akkor szamithat ra hogy vastagabb, nehezebb, stb kutyut kap. Ne tekergesd ne csavargasd hanem hasznald es nem lesz semmi bajod vele.

Mellesleg van itt a kezemben egy bp diamond ami az autos tartoba teve pont ugyan ugy hullamzik erintesre pedig csak 4.3-as a lelkem, de ez soha semmilyen problemat nem okozott nala, menet kozben ugysem a displayt matatod hanem vezetsz.

• molvany

senior tag

válasz dik #327 üzenetére

Kijelzőnek a hullámzása ha egy kicsit is hozzáérek mindegy elöl vagy hátul zavaró de nem vészes, bár remélem menet közben nem lesz baja a rázkódástól!

Mondjuk én pont ezért küldtem az enyémet vissza az eladónak. Szerintem ez nem normális dolog ennél. Az eladó szerint, ez arra vezethetö vissza ( rá ) hogy nagy - 5" - a kijelzö. Szerintem ez hüleség. Volt már néhány 5" - os a kezemben, egyik sem csinált ilyet.
    Megint venni fogok egyet, de ha ilyen a kijelzöje, biztos nem fog kelleni. Nekem zavaró volt ( már kézben fogásnál is )akár mnnyire is finoman fogtam, behullámzott a közepe.

WhatsApp :+491737182060

Új hozzászólás Aktív témák