- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
twingos
tag
szia
meglehet,de nem érdemes,ugyanis amit ott látsz ikonok azok nem áttetsző hátteres "bmp" képek.szóval ha az ikonok mögé egy világosabb képet teszel akkor elég gagyi lesz tőle.
szóval kell hozzá a ResHack nevü progi.Nyisd meg a \\\WinCE Device\ResidentFlash2\YFAPP\Skins\XuanZhuan_84A_E08\ könyvtárat.
Az itt található dat kiterjesztésű fájlokat megnyitva lehet a képekhez hozzájutni,ehhez kell a reshack progi.
a ciki az,hogy a x920 MAINMENU.dat fájlt nem lehet sajnos megnyitni,a többit igen
itt jön a csalás használd a x820 gépezetét.én is ezt tettem és igy sikerült az egészet átalakítanom igy nem kell sem SI sem egyéb trükköt alkalmazni a különböző programok indításához.
A dat fájlokat úgy oldottam meg ,hogy csináltam sajátokat igy valamennyivel gyorsabb lett a gép nem kell állandóan a 6-7 MB-es tartalmakat olvasnia 1-1 menükép miatt.
Kicsit megszerkesztve a Color7MoveShell.xml saját menüpontokhoz juthatunk.Kb ennyi.Ha valakit érdekel akkor feldobhatom neki a sajátomat valahová.
Only PM !!!üdv
www.pc2car.hu - Számítógép az autóba
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest