- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- De mennyi az annyi?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
twingos
tag
szia
meglehet,de nem érdemes,ugyanis amit ott látsz ikonok azok nem áttetsző hátteres "bmp" képek.szóval ha az ikonok mögé egy világosabb képet teszel akkor elég gagyi lesz tőle.
szóval kell hozzá a ResHack nevü progi.Nyisd meg a \\\WinCE Device\ResidentFlash2\YFAPP\Skins\XuanZhuan_84A_E08\ könyvtárat.
Az itt található dat kiterjesztésű fájlokat megnyitva lehet a képekhez hozzájutni,ehhez kell a reshack progi.
a ciki az,hogy a x920 MAINMENU.dat fájlt nem lehet sajnos megnyitni,a többit igen
itt jön a csalás használd a x820 gépezetét.én is ezt tettem és igy sikerült az egészet átalakítanom igy nem kell sem SI sem egyéb trükköt alkalmazni a különböző programok indításához.
A dat fájlokat úgy oldottam meg ,hogy csináltam sajátokat igy valamennyivel gyorsabb lett a gép nem kell állandóan a 6-7 MB-es tartalmakat olvasnia 1-1 menükép miatt.
Kicsit megszerkesztve a Color7MoveShell.xml saját menüpontokhoz juthatunk.Kb ennyi.Ha valakit érdekel akkor feldobhatom neki a sajátomat valahová.
Only PM !!!üdv
www.pc2car.hu - Számítógép az autóba
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest