- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
And82
csendes tag
Sziasztok,
az megfelelő működés, hogy csak akkor működik az FM-transmitter, ha töltőn van?
Én tegnap vettem meg, vissza kellett mennem a HTC-m garis javitásáért, és akkor már megvettem a névnapi ajándékomat[ Szerkesztve ]
-
And82
csendes tag
Ja! És van egy észrevételem: USB HUB-ról nem működik, csak alaplapi USB-re lehet tenni.
(Legalábbis Win7-en és Windows XP Mode-ban se ment a +USB portokról) -
compi.hu
senior tag
-
őstag
Ha jól látom akkor magától nem kapcsolódnak össze a párosított telefonnal(bekapcsoláskor) csak ha belépek a BT menübe?
Egyébként jó a cucc vicces, hogy a dugóba mindenki anyáz én meg halálra röhögöm magam a showderclub-on amit ilyenkor belökök.[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
o_tom
aktív tag
Én is ezt vettem észre a BT részén. Valahogy orvosolni kellene! Nem hiszem hogy nincs rá megoldás.Esetleg attól lehet, hogy kikapcsolja magát a BT a Wayteqen?
Az akksijáról meg annyit hogy szerintem bőven jó! Hallom hogy sokan hűledeznek, hogy gyorsan merül mer' nagy képernyő stb... Sztem ha 3-4 órát kibír aktív nyomkodással akkor király!
A párom is értékeli már a cuccot! Az iGO AMIGOban megtalálta a játékokat...[ Szerkesztve ]
ÚÚÚAAAAÁÁÁHHHRRRRGGGGHHÚÚÚÚÚŰŰŰŰŰ /Chewbacca/
-
Balamber
csendes tag
Azt nem tudjátok hogyan lehetne multitaskingosítani? Néha jó lenne zenét váltani, de ahoz ki kell lépni teljesen a naviból.
''Én vagyok Brian és a feleségem is az!''
-
Kawi
csendes tag
Hali.
Nem tudja valaki hogy lehet elöcsalni a win-t belöle ? -
snowdog
veterán
Azt nem tudjátok hogyan lehetne multitaskingosítani? Néha jó lenne zenét váltani, de ahoz ki kell lépni teljesen a naviból.
Mit? Próbáljatok már pontosan kérdezni!
Ha arra az iGO8-ra gondoltál, ami legálisan nem is megy a gépen, akkor olyan skint kell választani, ami támogatja.
-
snowdog
veterán
-
o_tom
aktív tag
Hát multitaskingban nagy segítség: Mélyen tisztelt Plajos Riks skinjei!
Itt
Ha netán vásárolnál egy iGO8at és valahogy véletlenül, netán sikerülne elindítanod ezen a készüléken, ami ugye kizárt, mivel ezen nem fut legálisan az Ájgó. De ha csoda folytán elindul.... Akkor ennek a skinnek a segítségével váltogathatsz az iGo8, Zenbelejátszó, Bluetooth, FM transzmitter és a GPS Info között, anélkül hogy be kellene zárnod valamelyik progit.[ Szerkesztve ]
-
o_tom
aktív tag
Ilyenre gondoltam:
-
lexuska
csendes tag
Üdv.
920-nak nagyobb a fényereje mint az x820-nak? Valaki írta hogy "brutál". Jó lenne összehasonlítani, meg az üzem idejét is.Köszi.
-
GJ70
tag
Helló Maxximus!!! Kösz mégegyszer a pü-t.Mindent úgy csináltam ahogy abba leírva van.Aztán udvarra ki, újraindít, a tudjukmi betölt, gps álló helyzetben 8-10 műhold zölden,jobb alól az indikátor zölden full csutkán.Térképen lakcím bekeresve,megtalálva.Holnap vagy azután gk-val tesztelve,remélem azzal is oké lesz.A tudjukmi a legfrissebb, igaz hozzápakolva még az összes eu térkép.Bár azok indításnál nem jöttek elő csak a magyar, vajon miért ( mert a gps mo-n lokalizált be??? ),a többi térkép honnan csalható elő?
Ja és tetszenek ezek a riks féle dolgok.Ami az oldalán fenn van, azokat a skinek telepítése után simán felrakhatóak, vagy kell valami keretprogram is, ezt nem tudom.
De a többi FASZA!!!
Ja és nem tudja valaki,hogy a tudjukmihez,ami nem megy a wayteken, a legfrissebb térképeket honnan lehet leszedni?? -
Tim72
tag
Sziasztok,
Tervezek egy ilyen vásárlását.
Érdekel, hogy a telefon kihangosítóval milyen tapasztalataitok vannak. Beleértve, hogy FM transzmitteren keresztül jól működik-e. (Azt tudom, hogy bekapcsoláskor sajnos nem kapcsolódik automatikusan a telefonhoz)
10 -es hozzászólásban Csaby25 írta, hogy nála működik FM-en keresztül a telefon kihangosítás. Másnak is működik?Köszönöm a segítséget.
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kerdesem ha multitasking-al atvaltok a zenere es lehuzom a hangerot, az ugy is marad, ha visszavaltok navi-ra?, vagy miutan visszavaltok, a hangero is visszavalt arra amire a navi-ban van allitva?
Mert mint mar irtam az a gondom hogy hiaba allitom a fomenube a hangerot, miutan belepek a navi-ba, az megint visszallitja arra amire be van alltiva a navi-ban.
Egyszoval a zene es a navi hang ugyanolyan hangosan szol, es ez egy picit zavaro(nem hallszik jo la navi hang).
Koszi!A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
o_tom
aktív tag
Tim72:
Valòban nem kapcsolòdik a BT a telefonhoz. Nàlam nem szòl a kihangosítò az FMen keresztül. De ìgy is hallani jòl, csak ne kellene mindig összekapcsolòdni! De mint leìrtam, ha belegondolsz nem is baj, hogy a telefont nem küldi FMre. Gondolj bele: max hangerőn hallgatod az mp3-t az autòban és egyszer csak megszòlal a telò... Àllsz a dugòban és még a mögötted àllò ötödik autòban is azt hallgatjàk, hogy mennyire hiànyzol az asszonynak és hogy màszna ràd...Csaby25: Igazàbòl nincs benne nagy tapasztalatom, van a kocsiba mp3. De asszem a "mindenkitudja", szòval abban van olyan, hogy fő hangerő, meg hangnavi hangereje. Ezeket külön àllìthatod! Riksa skin!
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
Sajnos nem lehet megoldani, mert a navi program felülbírálja. Illetve ha a navi hangot lejjebb veszi, akkor azt a zene felülírja (hangosabb lesz).
Hasonló a helyzet, mint a fényerő szabályzásnál. Hiába veszi le a gépen a fényerőt, ha a naviban meg max-on van. Navi bezárása után a fényerő is max-on lesz. Kivéve ha a navi programban kikapcsolja a gép beállításai opciót. Tudomásom szerint ilyen viszont a hangbeállításra nincs.
[ Szerkesztve ]
-
And82
csendes tag
Az a durva, hogy akkora a kijelzője, hogy amíg el nem olvastam a gpsforumon a cikket, nem is kerestem a ceruzát, szinte meglepődtem, hogy van hozzá
-
törölt tag
a 8go-i-ban csak a nevezetes épületek színesek? pár képet megnéztem neten, és ott az összes szines volt. pl:[link]
miért lehet az h nálam szürke az összes? rossz building fájl?
AND82:van böködő? hol?
[ Szerkesztve ]
-
lao
tag
válasz #89874944 #81 üzenetére
Én úgy tudom pénzért lehet letölteni azokat a + kinézeteket.Lenne 1 kérdésem :6120 C amiről a telefon könyvet nem hozza át.Ez telo függő? ha bekapcsolom a bt akkor automatikusan csatlakozik a telohoz ,müxik minden.(ki véve a fent említett dolog).
csgo jarokeret 37.221.209.104:27164 ----örök windows biteskedjék az androidos iPhonodon----
-
GJ70
tag
Helló mindenki! Segítsetek már, hogy ezt a riks-et hogyan kell használni,csak bemásolás a megfelelő mappába,vagy kel hozzá keretprogram is???
-
lao
tag
Hello!
"A kicsomagolt "riks38_modPL.zip" másold az iGO content\skin mappába.
Ha ez a mappa nem létezik, hozd létre. A *.zip fájlt NEM kell kitömöríteni.
A skint a Beállítások (2.oldal)/Menü/Felület menüben tudod kiválasztani.
Utána az iGO újraindul az új skinnel.
A skin használatához a http://riks.fw.hu oldalról letölthető nyelvi fájlt
ajánlott használni. A nyelvi fájl a legtöbb népszerű skinnel (Riks, Gurjon,
Dimka, Chuop) is használható.'
A nyelvi file nagyon fontos.,nekem anélkül hibával le állt. Ahoz is van leírás mit hova kell be másolni.A verzió számra is érdemes oda figyelni.( pl iks3.8 skin (mod_12) iGO 8.3.4.102680-as verzióhoz ).Én totál commandert használtam és müxik rendesen minden.[ Szerkesztve ]
csgo jarokeret 37.221.209.104:27164 ----örök windows biteskedjék az androidos iPhonodon----
-
plajos
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék , hogy a Riks skinem automatikusan felismerhesse a 920BT-t.
Akinek ilyen készüléke van legyen szíves írja be a sys.txt-be az alábbi 2 sort:[debug]
show_device_type=1Ezzel a rigó indításakor kiírja a készülék típusát. Ez kellene nekem. A 820-nál ezt írja ki: YFATLAS4
Valamint meg kellene nézni, hogy az alábbi 820-as útvonalak vannak-e a 920-ban:
MP3 lejátszó \ResidentFlash2\YFAPP\Player\MP3.exe
FM transmitter \Residentflash2\YFAPP\Setting\FMSetting.exe
Bluetooth \ResidentFlash2\YFAPP\BlueTooth\BluetoothV4.exe
Számológép \ResidentFlash2\YFAPP\ToolBox\Calculator.exe
Poweroff \ResidentFlash2\YFAPP\System\Poweroff.exeEzen útvonalakat pl. a skinemben található Total Commanderrel lehet ellenőrizni.
Köszi. -
sztothj
tag
Az FM transmitter videó és mp3 lejátszásakor meglepően jó minőségben továbbítja a jeleket. Dinamikusan szól. Nem a 4000-5000 forintos transzmitterek minőségét hozza szerencsére. A telkönyv átvitel Nokia 5000-rel is hibátlan.
Az idő a legjobb tanár - eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli.
-
EricDraven
csendes tag
Sziasztok!
Én 4 éve tervezek és programozok PDA-kra mindenféle mobil informatikai rendszereket, úgyhogy az ActiveSync és különféle PocketPC és WinCE OS-ek sok nyűgjét ismerem már.
Mindezt csak azért írtam le, hogy a következő probléma megoldására tett javaslatoknál figyelembe vegyétek, hogy nem most látok először PNA-t és ActiveSync-et.Dobozból kivéve a PNA gyári menüjében az USB módot "Mass Storage"-ról átállítotam "MS ActiveSync"-re, majd a MicroSD kártyát beraktam és újraindítottam a készüléket.
Újrainduláskor bejött a WinCE 6, majd ezután rádugtam a PC-re a mellékelt USB kébellel a PC felismerte (Win7 Mobile Device Center). Ezután már másolgattam is mindenfélét és nem sokkal később a "tudjukmi" már futott is rajta.
Ezután a készüléket lehúztam a PC-ről és reset-eltem.
És itt jön a gond!
Nem állítottam semmit s registry-ben, se a Windows könyvtárban, se a ResidentFlash-ben, egyedül a TotalCommander -t telepítettem rá + fájlokat másolgattam DE AZ ÚJRAINDÍTÁS ÓTA A PC NEM LÁTJA A PNA-T!!!
Hiába indítottam újra a PC-t ésa PNA-t is, visszaállítottam "Mass Storage" módba az USB-t, majd reset, vissza megint "MS ActiveSync" módba, de ez sem segít.
Végső elkeseredésemben a gyári menüben a "Restore Factory Defaults" használatával visszaállítottam a gyári alapállapotba.Hiába a sok reboot, USB mód állítgatás, microSD kártya ki-be + másik gépen is próbáltam, de sehol semmi.
NEM LÁTJA A PC a PNA-t.A kérdésem az lenne, hogy akinek szintén x920BT-je van, az nem tapasztalt valami hasonlót?
A gond a következő reset után következett, és sehogy sem tudok rájönni az okára.
Szóval a gond az, hogy a készülék hátulján lévő reset gombbal újraindítottam a PNA-t és azóta nem hajlandó az ActiveSync (Pontosabban a Win7-en lévő Windows Mobile Center) a PC-n észrevenni, hogy rá van dugva.
-
EricDraven
csendes tag
Az előbb elfelejtettem írni, hogy a 2 nap alatt a sok próbálkozás közül az egyiknél egyszercsak az ActiveSync kapcsolat megjött pár percre, de a PNA fájlrendszerének PC-ről böngészése közben (Total Commander-rel WinCE plugin-nal) megszakadt és azóta sem megy.
Végeredményben van egy nagyképernyős működőképes, "tudjukmi" navigációval ellátott nagyon gyors PNA-m, tehát a célnak megfelel, de nekem nem csak navigációra kellene.
Azért ezt vettem meg, mert szeretném felderíteni milyen programokat tudnék összerakni, ami futna egy ilyen PNA-n, csak hát a fejlesztőeszközök is mind az ActiveSync kapcsolatot igénylik.
Örülnék, ha valaki hozzáértő tudna segíteni.
Előre is köszi mindenkinek!
-
WindyJoe
aktív tag
válasz EricDraven #94 üzenetére
Próbáltad másik gépen?
Sztem csak a winfos xarta össze magát.Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
compi.hu
senior tag
válasz EricDraven #94 üzenetére
Tudjukmit atmozgatni sd kartyara cecommanderrel vagy bingyozexploderrel hogy ne erje szo a haz elejet, es szerviz. Ugy 94% eselyt latok ra abbol amit elmondtal, hogy ez hardverhiba es a maradek 5% hogy egy reflash megoldja, de ez utobbi is (most meg) csak szervizben oldhato meg.
A 100%-hoz hianyzo 1% meg az hogy nem szereti a geped USB-jet a cucc, probald ki elso korben direktben, a hozza kapott kabellel a gep egyik hatso (alaplapi) USB portjara dugni, ha ez sem jon be akkor probald masik gepen (lehetoleg ha a tied Inteles akkor AMD-sen es vica versa)BTW nem semmi turelmed lehet ha activesynccel attoltal ra egy teljes tudjukmit.
-
tensor
csendes tag
Valaki már írta, hogy:
Igen nekem mukodik a Bluetooth kihangositas az autoban levo hangfalakra az x920BT-vel.
Viszont többen írtátok, hogy csak a navira megy a telefonkihangosítás az fm transmitteren át az autó hifije nem veszi át a telefonhangot.
Most melyik az igaz?
Több GPS bolttal is emaileztem, azok buzgón állították, hogy működik eza funkció.
Ha veszek ilyen kütyüt azt azért veszem, hogty ez működjön. Szóval nekem nem mindegy.Pont az a lényeg, hogy hangosan bömből az mp3 és ha kapás van, ugyanúgy az autó hangszóróin át halljam a "távoli embert".
Többször meg lett említve, hogy IGO8 legálisan nem futhat!!! oké. és miért is nem? Mi futhat rajta ? Sygic? Ez olyan, mintha bemennék a hentes üzletbe ahol csak csirkemell van. Se setés se marha se semmi másfajta hús. Dagadóra meg rá se kérdezzek, hogy van-e, mert az meg kifejezetten illegális.
Hol élünk mi? Vevőcentrikus fogyasztói társadalom? Hol? Oké ne warezoljon senki, de akkor adassék már meg a lehetőség, hogy megvegyem azt a szoftvert amit futtatni akarok aPNA-mon.
-
EricDraven
csendes tag
A saját otthoni gépemen próbáltam először, ami AMD X2 4200+ proci, 2 GB RAM és valami régebbi NVidia chipsetes alaplap.
Ezután mepróbáltam bennt melóban a gépemen, de ott sem látta, pedig az egy Intel Core2Duo gép Intel (vagy NVidia, nem tudom fejből) chipsettel.
Kipróbáltam még egy Acer AS7738G Intel-s Core2 procival, de azzal sem mukkant meg.
-
EricDraven
csendes tag
Ja és már 3 különböző USB-miniUSB kábellel is próbáltam, nem megy.
A többi x920BT tulajnak megy minden hibátlanul, csak én szívok vele?
-
compi.hu
senior tag
válasz EricDraven #98 üzenetére
akkor szerviz. elofordul az ilyen, hogy kifog az ember egy hamar meghibasodo darabot. en peldaul kifejezetten vonzom az ilyeneket
Nem hallottam meg, hogy komoly problemak lenenek az USB-vel, bar az teny hogy az itthoni AMD/NFORCE gepekre neha haklisak az YF PNA-k, de az inteles notebookkal/netbookkal/benti desktop geppel csont nelkul mennek meg USB hub hozbeiktatasaval is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- Diablo IV
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Gumi és felni topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok