Új hozzászólás Aktív témák
-
diksuu
csendes tag
UDv! Mindenkinek Igo8 8.3.XXXX-e van ,errol rengeteget lehet olvasni es hozza friss terkepeket letolteni stb..
Nekem Igo8 8.0.0.41506 -om van. Ehhez a verziohoz melyik a legfrissebb MO terkep ami fut is ezen a verzion??
Ha valaki tud errol vmit megkoszonnem ha belinkelnè ! Privi is johet
Es mèg 1 kèrdès, ha megvan ehez a verziohoz valo legfisebb MO tekep azt hogy frissitsem rà?Csak at kell huzni es az fellulirja?
1000kossssssssssssssssssssz -
diksuu
csendes tag
Koszi Trianrta a gyors valaszod! Bizom benne hogy tenyleg emiatt van, a nyari gumimat nemreg csereltem le es feltettem a kicsi tèlit! Amig a nyari volt font hajszalra egyet mutattak az orak,de most igy telivel 9-10Km/h val tobbet mutat az auto kilometeroraja. en ezt nem gondoltam volna hogy ilyen nagy is lehet az elteres! De most azert nem rakom fel ujra a nyarit, hogy lecsekkoljam tenyleg ez e a bibi
De ha valakinek van mas otlete akkkor vendegem egy sor egy fel re! -
diksuu
csendes tag
[B]udv !
Par hete hasznalom a 770 est. az mitol lehet ,hogy a Gps szerint 81 el megyek ,az auto kilometroraja pedig pontosan 90 et mutat?!!!! (nem az autoban levo ora a ..ar) szval 9Km/h-t csal ! akkor ezaltal minden ertek hamis!!! es mindezt napfenyes idoben,nem learnyekolt teruleten !
mikor emgvettem ezt nem csinalta! mi lehet ennek az oka? mindig zt fogja csinalni? ha valaki tud errol valamit ossza meg velunk!
varom a valaszaitokat! koszi elore is![/B]
-
diksuu
csendes tag
A 770 es kijelzo felbontasa 480x272 .Nektek milyen felbontasu videot jatszik le teljesen akadozasmentesen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest