Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsoAce
tag
válasz
gyurma111 #5775 üzenetére
Szia Gyurma!
Még nem állt össze a rendszer, de már többet olvastam annál, amit a "wifi" keresőszóra kaptam.
Fel is merült bennem pár kérdés, bár remélem jól gondolom, azért kérdeznék.
1. A mini USB 5 pólusú, a sima USB csatlakozó 4 pólusához képest van egy "x" pólus. Ha egy USB toldó vezetéket szétvágok az USB aljzat kedvéért, akkor ugye 4 vezetékem lesz. Ha egy USB-miniUSB vezetéket vágok szét ott esélyem van, hogy 5 vezeték lesz, vagy csak négy. Mintha lett volna szó az "x" pólus groundra kötéséről, ez kell akkor 5 vezeték esetén? Gondolom 4 vezeték esetén a csatlakozóban eleve a groundra van kötve az "x" pólus.
2. Nem kell semmit keresztbe kötni ugye? Színt színnel kell párosítani? (csak mert volt valami megtévesztő kép linkelve korábban)
3. A bemásolandó reg bejegyzés akkor a driverben is megtalálható legyen, vagy a Placi58 által kiegészített? (mintha Ő a saját routere miatt adott volna hozzá sorokat)Köszi előre!
-
ZsoAce
tag
válasz
gyurma111 #5775 üzenetére
OK, amíg el sem kezdem, addig nem is derülnek ki az esetleges akadályok, majd hétfőn nekilátok, mert most nem vagyok otthon.
Bár elvileg van egy újabb winCE wifi driver, amit csak regisztráció után+ 5 feltöltés után+azt a oldal rendszergazdája ellenőrzi= lehet letölteni egy oldalról, azt nem osztanád meg a itt velünk? Vagy a Ti a régebbi drivert használjátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- XPEnology
- Milyen videókártyát?
- AliExpress tapasztalatok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest