- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuko
csendes tag
válasz
discoshark2 #134 üzenetére
Szerintem te vagy a 10.
10. #134 -
jagada
addikt
válasz
discoshark2 #74 üzenetére
futtatható, de egyszerűbb valamilyen filekezelő használatával pl total commander, fileman CE...
-
jagada
addikt
válasz
discoshark2 #72 üzenetére
a legtöbb másolva van, de van pár game meg a gapi ami telepítős, egyébként a netről meg más készülékekhez készített skinnekből is guberáltam.
-
jagada
addikt
válasz
discoshark2 #70 üzenetére
mobilenavigator.exe-vel van a trükközés, azér indul a navi gombbal.
-
jagada
addikt
válasz
discoshark2 #68 üzenetére
a 410-es resident flash-ét nem ismerem, ígyhát fogalmam sincs.
nálam speciel úgy van megpatkolva, hogy ha ráböksz a navi gombra elindul a winCe mint egy oprendszer és azok a hátterek jönnek be az alkalmazások ikonjaival amit a fotókon lácc és lehet lépegetni egyik menüből a másikba. nekem a fordítóprogi a kedvencem, fel is olvassa a szövegetpersze paintba firkálni is jó, meg a pdf-eket is jó olvasgatni, az excellről, word-ről meg a gamékról nem is beszélve
van egy progi csak valahogy a beállításaival nem boldogultam (meg egyébként is német nyelvű) amivel a pna-ból egy teljes képernyős kilóméterórát csinál, digitális/analóg fekete háttér kék számok piros mutatóval (lehet választani mást is) nagyon cool középen egy "nagy" kilóméteróra a műszerfalon -
jagada
addikt
válasz
discoshark2 #63 üzenetére
szerintem ez nem a megfelelő fórum a kérdésednek.
itt próbáltad már?:
[link]
egyébként az én skinnem sd kareszról fut így garivesztés a buhera miatt kizárva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest