- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
nero2000
csendes tag
Szia! Légyszi töltsd fel valahova a jagada skin 1.0, mert nem találom sehol letőltés céljából. Nekem egyébként olyan gondom lenne, hogy egy wayteq N720 navigáción elment a menüből az összes felirat csak ikonok maradtak. A skinnel próbálom helyrehozni szerinted sikerülhet? A képek a navigácioról készültek, szerinted van esélyem helyreállítani valahogy?
-
Olizoli
csendes tag
Sajnos nem ez a hiba, az utcán sem áll helyre az alaphelyzet. Kipróbáltam azt, hogy kitörlöm a francia térképet erre most meg berlinből akar indulni a navigáció
. Valaki tudna küldeni egy "Nav N Go iGO 8 R3 series - v8.3.2.64873 (Nov 13 2008)-UPDATE" sys file-t N720BT-re ami kipróbált és működik?
Az enyém csak ennyit tartalmaz ,gyanús egy kicsit:[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1[map]
2dheadup=1[msnd]
enabled=0 -
PLaci58
addikt
Nincs gondom a tartójával. Egyszer beállítottam és kész. Nem szoktam hajlítgatni menet közben :-) Az N770 könnyen kipattintható a bölcsőből, az N720-at mindíg bölcsővel együtt kellett lecsúsztatnom.
N770 N720
üzemidő : 4 óra, 3-3,5 óra
készenlét: 20 nap! 25-30 óra!Nekem van eladó N720BT-m
-
PLaci58
addikt
jagada!
Mégse vettél 770-et?
Összejöhetnénk egy sörre és elmondanám, mi a baj a skined indításával :-)
Feltehetnék egy 720BT-re készült SI-t, de úgyis azt mondanátok, hogy az a ronda kék háttér van benne
Szerintem az jól látható és áttekinthető a 720 gyenge fényerejével is.
Ha valaki tud 720 BT-re javított romot, az érdekelne.
Egyébként van egy eladó N720BT-m (4 hónapos, hibátlan, fóliás, gyári állapotban), 25-ért.
2 GB-os SD-vel 30.Még annyit a sok teherautós érdeklődőnek, hogy az igo sosem kezelte a súly magasság és egyéb adatokat!
Egyedül a megengedett maximális sebességet használta az útvonal idejének kiszámításához.
Teherautókra, kamionokra vannak spéci programok rohadt drágán, amik már ténylegesen kezelik a behajthatóságot is (pl. Truck Navigator). -
Tom-y
csendes tag
Szia!Ez az újratervezéses problem egy ismert bug.JetMouse már elkészítette a javított data.zip-et.Azzal már tökéletes a szoft.Ha kell,elküldöm.Törlöd vagy felülírod az eredeti data.zippet.Annyi "szépséghibája" van csak,hogy mindössze 4 felbontásban készült el.Szerencsére a 480*272-es bent van.
-
Z0mbi
senior tag
Szia Jagada,
Köszönet a skinért.
Én követtem a leírásod de nem akaródzik működni....
A felállás a következő: N770 ResidentFlash be akarom rakni és nem SD re.
Az igo8 am egy mobilenavigator könyvtárban van és ott egy mobilenavigator.exe van ami inditja.
A te szeretetcsomagodban van egy ugyan ilyen könyvtár és tartalmaz egy ugyan ilyen filet. Felül kell írjam a sajátom? Vagy ne? Ha felül írom akkor nem történik semmi azon kívül hogy az explorer megjelenik mikor indítom a navit. Ha mégegyszer rákattintok akkor semmi nem történik. Ja és sehol semmi skinMég egy fontos info: én az összes .ini file ban (a Pages alatt) a sdmmc -t átírtam ResidentFlash re mert ez az elérése a fileoknak. Van valami tipped?
Köszi -
fueled18
tag
köszi szépen a választ, de nekem pont az a kérdésem, hogy leszedtem a skinedet, de a programok amik rajta vannak, azt csak simán rárakom az sd karira és kész, vagy valahogy telepíteni kell őket?
sajnos kezdő vagyok ebben:sA te iGO8adban más országokban is használható a teherautó opció? Nem csak Magyarországon?
-
snowdog
veterán
Köszönöm, gondolom a hideg miatt lassabban járnak a (posta)galambok, még nem ért ide.
A térkép kérdés nem ennyire egyszerű. Alapvetően háromféle térkép van:
1. A régiek, amik esetenként tartalmaztak nehézgépjárművekre vonatkozó adatokat, de azok már nem frissek. Abban az időben a térképész cégek ezért nem számoltak fel plusz költséget, ezért jelentek meg mindenhol.
2. Az újak, amik már nem tartalmaznak ilyen adatokat, csak külön díjazásért.
3. Az általam még sehol sem látott, de állítólag létező térképek, melyek rendelkeznek ezekkel az adatokkal, de a navis cégek 90%-a nem veszi meg, mert annyira drága.
Azt tudni kell, hogy többnyire a navi programot, és a térképet készítő cég nem azonos. Ez alól kivétel az IGO-t készítő cég, ahol ez közös tulajdonban van, persze csak a magyar térkép viszonylatában. A többi térképet ők is úgy vásárolják. Nem jönne be nekik az a plusz kiadás, mert nagyon kevesen vennék meg a spéci térképeket. Akinek meg nincs rá szüksége, szerintem ez a felhasználók 80 %-a, meg minek fizessen olyanért, amire nincs is szüksége. Léteznek kimondottan tehergépjármű navigálásra készült programok és térképek, de ezek már nem IGO árban vannak.
-
snowdog
veterán
Kedves macikám, mi most nem nagyon értjük egymást.
Ő egy exe fájlról írt, az meg a legjobb tudomásom szerint nincs benne a skinben. Ott legfeljebb egy rámutató link lehet. Én azt kérdeztem, az exe fájlt honnan lehetne letölteni, mert az én gépemen nem találok mp3 lejátszó exe fájlt. Természetesen a gép le tudja játszani az mp3-at, de csak a hozzá való dll-eket találtam, azzal meg nem sokra mentem.
A skin AUDIO könyvtárában csak ez a három fájl található:
!alert5.wav
!sectionbeep8.wav
Sound4.wavexe nuku.
-
Rick4
félisten
Pedig valahol pont az olvastam, hogy a BT és az FM miatt lett kisebb inverter beletéve, az akkuidő miatt.. De gondolom egy 410-es vagy egy 710-es inverterével vidáman működne, még ha az akksi csak 1 órás lenne is..Én csak a 410-est ismerem, de az (számomra) kifogástalan fényerővel rendelkezik..
-
Rick4
félisten
Hehe, mostmár csak egy 720-as és egy 410-es közötti különbséget kellene kideríteni, mert a 410-eshez van viszonyítási alapom...De egyébként úgy tudom, hogy a 720, és a 720Bt is eltér egymástól fényerőben, nem? Pont a BT és a transmitter miatt kisebb a fényerő. -Vagy rosszul tudom?
-
Rick4
félisten
a net tele van vele, google dob egy csomó találatot, ahol van is ténylegesen raktáron az itt lesz: [link]...én is nézegetem, de egy vállalkozó kedvű tulajra vadászok, aki le meri fényképezni egy 410-es mellett, kíváncsi vagyok, hogy mekkora a fényereje. Az már a 720BT-nél is gond volt..
-
kovacsa
tag
Figyuzz maszaki-jagi!
Próbálom csesztetni jóindulatúan a windows-t, csináltam egy mappát a ROM-on, belemásoltam egy zenefilet, majd kikapcsoltam a kütyüt (nem sleep), visszakapcsoltam és már nem volt ott a zene könyvtárastól, tehát, mintha ReadOnlyMemory lenne? Törölni viszont nem merek rendszerfilet (pl: windows\control.exe), nem próbálná ki valaki egy sörért?Én hallgatok jagi-ra, de ha a gyerekem kezébe kerül, az nem ilyen óvatos.
-
kovacsa
tag
Jagada!
Az eredetivel néztem a TXT-t, nem érdekes, a Tieddel fogom.Kérdéseim a nagy Szakihoz:
- Az összes ini-dben az sdmmc-t at kellett irnom ResidentFlash-re, mert nekem ez is van (2Giga). Ha elinditom a cuccodat, mindig behozza az explorert, 2szer kell x-elni hogy eltűnjön, hogy kéne letiltani?
- Ha kilepek nemelyik prg-bol, akkor visszalep az eredeti wayteq menübe.
- A loderunner jatek nem megy, mert monitorbeallitast, felbontast ker, ez mi legyen?
- El tudom-e rontani a kommandereiddel (véletlenül) a ROM-on lévő WINDOWS, NETWORK, PROGRAM FILES, ... könyvtárakat, kitörölni, belejavítani? Mert ha igen, akkor nagyon veszélyes eszközt adtál. Le tudjuk menteni szerinted a ROM-ot, hogy visszaállhassunk, ha kell.
- Szerinted (szerintetek) a RUSSA térkép ingyenes lett teljesen, vagy csak a prg-ja? -
Iohannes
csendes tag
Sziasztok!
Na sikerült ma egy kicsit napfényben is használni, teljesen ok a cucc, szerintem elég erős a fénye. Az fm transmitter és a bluetooth kihangosítás is teljesen jól használható, sőt a mobilon keresztül lehet használni a GPRS szolgáltatásokat, bár ezt nem próbáltam ki. A tartó is teljesen ok.
-
bboss
csendes tag
szia
ezt én értem , hogy nektek 720-as van, nekem is volt egy mio c520 és azon is futott minden.
Én most csak azt kérdeztem ,hogy az igo-nak sys.txt-ben kell megmondani, hogy honnan indul vagy máshol., mert gondolom Ti is kártyáról futtatjátok.Talán majd iohannes majd tud segiteni.
köszi
-
bboss
csendes tag
szia
hát azt hogy gondolom ott van leirva , hogy a progi honnan indul.
valamelyik hozzászólásban olvastam, hogy felteszed SD kártyára és át kell irni a syst annak megfelelően, vagy valamit félre értettem ?Az a kérdés, hogy ga a belső memóriába másolom fel akkor fut egyből vagy ott is bűvészkedni kell,
Nincs mge a cucc ,mert pont most nézegetem , hogy it is vegyek.
plusz egy kérdés:
ha külső tmc-t csatolok rá akkor azt kezeli, tudom ,hogy ez térkép függő is, de cucc észre veszi ?
A 25-ös hozzászólásban
"
az SD kártyán létrehozni egy mobilenavigator nevű könytárat
ebbe bemásolni az iGO8 könytár tartalmát
az igo8.exe file-t átnevezni mobilenavigator.exe-re
majd a sys.txt file-ban az első sorok legyenek:
[folders]
app="SDMMC/mobilenavigator"
"köszi
-
Fuko
csendes tag
Wayteq N770:
● 4.3" TFT kijelző
● 400 MHz CPU
● 2 GB beépített memória
● Magyar nyelvű menü
● Zene lejátszás: MP3, WMA, WAV
● Video lejátszás: AVI, DVIX, XVID, WMV, ASF, MPEG1, MPEG2
● Kép megjelenítés: JPEG, BMP, GIF, PNG
● Szöveg megjelenítés: TXT
● Fülhallgató kimenet (3.5mm jack)
● Külső antenna csatlakoztatható
● USB csatlakozás -
bboss
csendes tag
-
-
Z0mbi
senior tag
Az nem is kerdes... speciel keves GPS tetszik jobban mint a 720/710 kulsore... szerintem ez brutal szepre sikeredett... Viszont a 770 nel elcserelnem a kulsot egy kis belsore ;)
Bar mint mondtam ezek a kepek amiket mi latunk itt ott mind szamitogeppel rajzoltak. Ami kb annyit takar hogy meg akarhogy is nezhet ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xbox Series S 512gb 2 kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest