- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Kondor_
tag
-
Peace
nagyúr
válasz
_Kondor_ #140 üzenetére
Boltból én is vettem egyet a 7végén. Csak nem használom, mert elba**ták a relic tárgyakat a peccsel és nem adnak speckó skillt. Úgyhogy messzire kerülöm a tarot küldetéseket. Az eventet ledaráltam, az meglett simán tegnapra az 50 küldetés. Mondjuk a lenti részét még nem sikerült megfejteni. A második ugye a cabal része. Gondolom ott klántársakkal partyban kellene csinálni a küldetéseket. De van egy lenti része is, hogy ments meg ennyi és ennyi bolygót és akkor kapsz pakkokat. Azt egyelőre nem vágom, hogy mi.
Szívesen játszanék amúgy, csak ez elveszi a kedvem, hogy mindig jön valami negatív is a peccsel. Most a relic tárgyak például. Panaszkodnak, hogy rengeteg skill nem működik megfelelően. És a tetves killcam-et még mindig nem vették ki!!!!!3 hete sírunk nekik a fórumon.
-
Peace
nagyúr
Meglessük.
Valahogy fel kéne kúszni 50ig, de ilyen 400 xp-s küldetésekkel nem mostanában. Impossible tarrot küldetésekkel és +100% xp-s cuccal lehetne megtolni, de eddig 1 impossible-t mertem bevállalni és utolsó életemmel, valamint utolsó injekcióval sikerült éppen hogy teljesíteni, nagyon para volt a vége! Trükkösen meg kellett kerülnöm egy piros boss-t is!
-
_Kondor_
tag
"Hiányolom még, hogy a fegyverek, felszerelések spec. képességeinek részleteit nem lehet megnézni csak küldetés közben. Jó lenne, ha az inventoryban is rá lehetne fókuszálni a tárgy leírásában szereplő kis ikonokra."
Nem vagyok játék közelében, de egy videó alapján lehet hogy csak rá kell klikkelni a tárgyra és az info ablak a képernyőn marad?
-
Ellia
addikt
Nekem nem jön be. Van valamennyi ismeretem a W40K-ról angolul...stb, néha csak kapkodom a fejem amikor minden le van fordítva és hirtelen a dolgokat nem tudom hova tenni - persze idővel leesik és erre írtam, hogy néha nagyon viccesen hangzanak a "szó szerinti átíratok".
Remélhetőleg ezen is javítgatnak majd.
-
Peace
nagyúr
Semmi baj a magyar nyelvvel, én azzal játszom. A sok angol nyelvű könyv után felüdülés. És eddig semmi szemet bántó fordításba nem futottam bele. Dan Abnett biztosan besegített a történetbe ("The Magos" című könyvének előszavában említi is a játékot). Lehet, hogy rajta kívül mások is, de arról nincs infóm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest