- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
nem hiányzott nekem sem, a bolygórendszer dizájnos mint a fene, de átláthatatlan, gyakorlatilag egy nulla, nem találtam az extractor dronjaimat, hogy hova raktam le őket, túl pici "ikonnal" jelöli a szegmenseket, és ezáltal is átláthatatlan, meg ez hogy a Tower kulcsok átkerültek relikviákba, az oké hogy látni miket dobnak, de miért nem maradhatott meg úgy ahogy volt és egy extra menüvel, vagy valamivel kiegészült volna... jah meg extra cuccként meg lehet venni szindikátustól pár archwing/új- fegyver darabjait, ill még lett ez az berakva megint frissítés gyanánt... eléggé emészteni kell a változásokat

// plusz a void küldetéseknek mostantól semmi értelme, nem ad semmi rewardot, csak ezek a relikviaszaroktól lehet prime cuccokat kapni (legalábbis eddigi tapasztalat...). fura érzés bemenni viod küldetésre úgy hogy nem ad épkézláb rewardot... sztem mintha egy asztalra szépen felállított makettet most felborítottak volna mindenestül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vallás
- Xbox Series X|S
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Gamer PC eladó Ryzen 7 5700X + RTX 5070 Prémium AORUS build,megkímélt, erős és esztétikus
- Acer Nitro 5 RTX 4060 Gaming notebook keveset használt szép állapotú
- HP Prodesk 600 G4 USDT I5 8GB ram 512GB SSD
- FULL CTO MACBOOK PRO 16" - APPLE M1 MAX - 64 GB RAM - 1 TB SSD - 120 nap GARANCIA
- AMD FX-8320 + Cooler Master Toronyhűtő
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest