Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
- Március 17-én jön a Poco X8 Pro és a Pro Max is
- Mobil flották
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerisz23
őstag
Founders packért még bele is szólhatsz a fejlesztésbe,csak az már tényleg combos anyagilag.2500 Ft körül tudsz venni 175 platinát,8 karakterhelyre elég,aztán lehet blueprinteket farmolni
Személyszerint én is vettem platinát,igaz az éves game keretem lemerült,tudtam venni karakterhelyeket,sorakoznak sorba,vaubanhoz helmet hiányzik még.Jó lenne ha raknának be új pályákat,meg az anyagok rátáival csinálnának vmit.Megvan a piros szekrény nyitásához 40%-ot adó kártya,de inkább pénzt farmolni jó.Alerteket is csinálhatnának scavenger helyett mondjuk 5000 circuits jutalommal
tudnám díjazni
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gumi és felni topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Linux kezdőknek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LENOVO ThinkPad Yoga 370,14",FHD, i5-7300U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,LTE,TOUCH
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC AMD Ryzen 3500X/16GB DDR4 /Nvidia 1650 4 GB/256 GB SSD + 1 TB HDD 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Személyszerint én is vettem platinát,igaz az éves game keretem lemerült,tudtam venni karakterhelyeket,sorakoznak sorba,vaubanhoz helmet hiányzik még.Jó lenne ha raknának be új pályákat,meg az anyagok rátáival csinálnának vmit.Megvan a piros szekrény nyitásához 40%-ot adó kártya,de inkább pénzt farmolni jó.Alerteket is csinálhatnának scavenger helyett mondjuk 5000 circuits jutalommal
tudnám díjazni