Hirdetés
- A Counterpoint szerint a belépőszint szívja meg leginkább a memóriák drágulását
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
Lehet "vadászni", meg "horgászni", illetve "bányászni" ott is tokenekért, illetve érdemesebb inkább az isolation küldiket tolni, mert ott kaphatsz mindent egyszerre.
A felhozatal valóban nem túl változatos, egyhúzóra megcsináltam mind az 5 tier-t, de tele volt ismétléssel (valamelyik négyszer is volt). A legmagasabbon már általában fetrengett mindenki rajtam kívül, és a sok vacak valóban zavaró, néha a framerate is beesik.
A talajon szinte semmit sem látni, ami kimondottan bosszant. Szerintem hagyom, hogy egy kicsit farigcsálják.
A Xaku-hoz tényleg kell minden xar, cserébe nem túl erős frame+1, ráférne egy buff, azt is kalapálni kell még.
Összességében az első pozitív benyomások után nem kaptam kedvet a grindelésre, mert nem túl változatos. Majd szépen lassan.
Ha a NW-et kimaxoltad, akkor utána 15 credet kapsz szintenként, azon kívül semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hardcore café
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- PlayStation 5
- Sorozatok
- OpenMediaVault
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- A Counterpoint szerint a belépőszint szívja meg leginkább a memóriák drágulását
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4/ 1TB m.2 alapú mini PC/ garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Dell Latitude 5591 i7/500GB M2 SSD/ 32GB DDR4
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512GB Új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 32GB RAM 1TB SSD! 1 év garancia!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest