- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
Lehet "vadászni", meg "horgászni", illetve "bányászni" ott is tokenekért, illetve érdemesebb inkább az isolation küldiket tolni, mert ott kaphatsz mindent egyszerre.
A felhozatal valóban nem túl változatos, egyhúzóra megcsináltam mind az 5 tier-t, de tele volt ismétléssel (valamelyik négyszer is volt). A legmagasabbon már általában fetrengett mindenki rajtam kívül, és a sok vacak valóban zavaró, néha a framerate is beesik.
A talajon szinte semmit sem látni, ami kimondottan bosszant. Szerintem hagyom, hogy egy kicsit farigcsálják.
A Xaku-hoz tényleg kell minden xar, cserébe nem túl erős frame+1, ráférne egy buff, azt is kalapálni kell még.
Összességében az első pozitív benyomások után nem kaptam kedvet a grindelésre, mert nem túl változatos. Majd szépen lassan.
Ha a NW-et kimaxoltad, akkor utána 15 credet kapsz szintenként, azon kívül semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest