Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android szakmai topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
Én még az elején csináltam meg de a modpatch után, szóval emlékszem h szopás volt, de arra már nem hogy hogyan csináltuk meg, de a megjelenéskor nyilván többen is játszották azt a módot. Felhúztam és azóta nem is játszottam Grendellel annyira egy haszontalan frame.
Ha most kellene tolni én a Rhinora próbálnék rá az Iroin Skin (+pajzs) meg a Roar (+damage a társaknak) miatt. Mindkét képességnek knockos az augmentje, szóval az még hasznos is, plusz ott van a Stompja is ami szintén disruptol.
Mirage is tök jó lehet a Mirrorsal meg az Eclipsel.
Ha meg van Wisp annak a passzívja azt tudja, hogyha a levegőben vagy vagy ugrálsz láthatatlan lesz (cloak) én pl erre buildeltem meg a Wispet. A virágai hasznosak (+stun,health,speed) a Breach Surge-vel meg megzavarod őket.De mindezt ötletelésként írom úgy h fogalmam sincs, hogy mennyit tekertek rajta a patchekkel. Ha nagyon nem boldogulsz akkor megbeszélünk egy runt és kitalálunk valamit, aztán lehet hogy én is esni-kelni fogok

Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Éjszakai műszak
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest