- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmúlt napi tapasztalatok...
Octavia kész már pár napja, tegnap elkezdtem szintezni. Fura, h ha octavia van a pályán, akkor azért hallani a zenét. a sajátomat nem hallottam, így roppant macera -bár lvl 30-ig már megszoktam- az extrákat előcsalni. Egyszerűen halk, alig hallható. Próbáltam mindent IS, ahogy utánaolvastam ez nem új és főleg nem egyedi hiba. Vmiért a háttérzenével van kapcsolatban Octavia zenéje is, nekem az meg le van húzva 30-ra, így is hallani, de octaviát nem. Ha feljebb emelem, akkor meg a háttérzene üvölt. Sokat olvasgattam fórumokat, nem várok javítást, régi dolog. Octaviát így elengedtem kicsit, pedig tetszik, igazi kardozós-bújkálós, csak így némileg meg van nehezítve vele a játék.Granum Void-ot is nehezítették, nem is kicsit. Hárman nem tudtuk kimaxolni... Egyszerűen nagyon kevesen jönnek a lidércek, nincs mit ölni. Korábban minden 3-4 fős csoport dobott kis "időpiramist", néha többet is. Most alig van. Xorgis nélkül el se kell indulni. De még úgy sem sikerült, h egyikünk szabadított, én henteltem, a harmadik srác meg levadászta a távolabbiakat. A terv kb. működött, de minden pálya elején sokat kell várni, h egyáltalán megjelenjenek, 105-110 kill körül voltunk a 125 helyett. Ebből nem lesz protea mostanában.
Kértek Inaroshoz segítséget, urnatöltés. OK, ez könnyű... volt. Nem a küldi nehéz, hanem megtalálni, h merre is vannak. A régi leírások, node ajánlások már nem aktuálisak sok esetben, a hülye corpus moákból mindenhol vmi spéci változat van, amit nem fogad el. Ez volt a legmacerásabb, infesteddel nem volt gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung kuponkunyeráló
- Androidos fejegységek
- Linux haladóknak
- Assetto Corsa Rally
- Windows 7
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- AOC Q27G3XMN 27" 180Hz 1440p gamer monitor
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest