- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Phone (3)-szerű csavart kaphat az Infinix Note 60 Pro kamerablokkja
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, emeltek rajta, nem is baj. 75 alapon megvolt soloban.
Fentebb vki már írta és csatlakozom én is: két hét múlva itt senki nem lesz.A rohanás jah. Próbáltam kideríteni, h mit lehet a fénylő körökre állva, de semmi infó. Cache-t is vaki egyszer nyitott, de semmi. Nem találtam még meg, sabotage mapon meg nem lehet keresgélni, ha a többiek rohannak. Pedig itt pont a küldi lenne az utolsó sztem, ha már mindennel megvagyunk. Formázom revenantot és nekiesek soloban ismét.
Volt egy jó csapat, azokkal meglett pár alkatrész, de ott is voltak bajok. Srác hentelt lelkesen (mesa) szedte az időket... mondom elég lesz már. Ők is unták, kérdezték, h hol a kijárat.
Mondom az idő lejár, annyi. De nem, az nem létezik, stb... Mondom olvastok wikit, híreket, akármit? Jah, nem. És MR27 volt
De utána már figyeltek, ők szóltak, h fékezzünk.Tegnapi tanúságos: Mapon (survi) simaris target. Kerstem, de másnak lett meg, jó messzire... mondom jelölhetted volna, picit vársz, megyünk. Erre ő kioktatott, h ez shared, etc... Mondom ez pont nem egészen ilyen... Kioktatós napom volt tegnap.
Viszont volt jó oldala is, grineer arbi survivalon jól teljesít ash+ a rivenes heat sword. Nagyon statusra készült, ilyen a riven benne. Eleinte fura volt, h nem instant öl, mint a legtöbb fegyóm. Viszont a weeping wounds és egy hatalmas adag gas dmg teszi a dolgát, csak lvl 100 ill. durván armoros egységeknél várni kell. De szépen lepittyeg az életerejük. Hátránya, h a lootért vissza kell kanyarodni. De -mivel a 20. percnél kiléptek (ez is új trend, bejönnek arbira és 10-20 perc között eltűnnek a népek)- solo már nem volt gond egy terem két vége között cikázni, a beözönlő grineereket kicsit megvagdostam, majd visszakanyarodva felszedtem a loot-ot, közben az újabbaknak is kiadtam a halálhoz szükséges kardcsapásokat.
Sajnos solo arbi nem túl jövedelmező, kevesen jönnek, 32 percnél kiléptem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Path of Exile 2
- 3D nyomtatás
- SSD kibeszélő
- Xbox Series X|S
- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Gitáros topic
- BMW topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- 2db CipherLab RK25 Ipari Adatgyűjtő (Android 9) + Profi Dokkoló + Tokok - Azonnal munkára fogható!
- Kingston Fury Renegade 2 x (2x8) 32 GB
- Gainward GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit!!! Beszámítok!!!
- Garanciás MSI Summit E13 AI EVO A1MTG (2024) Prémium 2-az-1-ben Laptop
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- DJI mini 3 drón display unit
- 219 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- ASRock A520M-HVS (3áv gari van rá)+1 TB Kingston NV3 SSD(5áv gari van rá)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
De utána már figyeltek, ők szóltak, h fékezzünk.