- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
soloban, egy frammel szerintem azért nagyságrendileg unalmasabb. Meg mint írtam, a mastery szinted attól is függ, mennyi cuccot húztál fel maxra. Az meg befolyásolja azt is, hogy mennyi speciális riven modod lehet, egy nap mennyit tradelhetsz (ha esetetleg rákapsz a dologra... nekem is van olyan ismerősöm, aki a néhány hónapos gyerekkel az ölében nem tudott játszani, így a tradelésre ment rá, és 1000+ platos modokkal bizniszelt rendszeresen)
Kezdőknek jár 2 vagy három frame slot, meg vagy 3-4 fegyver slot, azokat szerintem úgyis fel fogod tölteni, már csak a kíváncsiság miatt is. Én is azt hittem, hogy lehet játszani az alappal, de ... de a fiamnak is vettem egy 75%-os leárazásnál egy párszáz platot, hogy legyen helye az új cuccainak (erre fél év után rákkattant a fortnite-ra, de most meg jól elkezdődött az iskola
). Szóval lehetni lehet, csak macerás szerintem, illetve sokkal érdekesebb és jobban leköt, ha ott van egy arzenál, és válogathatsz, hogy milyen küldire mivel menj stb.De ha ennyire látod, hogy mennyi időd van rá, akkor azt javaslom, kezdd el megismerni jobban a játék alapjait, aztán majd kialakul. Elsőnek úgyis a térkép felnyitása a legfontosabb, hogy utána bárhová szólnak a napi küldik, tudj menni akár egyedül is.
Partiban viszont bárhová tudnak vinni, oda is, ahová neked lockolva van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GTA VI
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Szóval lehetni lehet, csak macerás szerintem, illetve sokkal érdekesebb és jobban leköt, ha ott van egy arzenál, és válogathatsz, hogy milyen küldire mivel menj stb.