Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
soloban, egy frammel szerintem azért nagyságrendileg unalmasabb. Meg mint írtam, a mastery szinted attól is függ, mennyi cuccot húztál fel maxra. Az meg befolyásolja azt is, hogy mennyi speciális riven modod lehet, egy nap mennyit tradelhetsz (ha esetetleg rákapsz a dologra... nekem is van olyan ismerősöm, aki a néhány hónapos gyerekkel az ölében nem tudott játszani, így a tradelésre ment rá, és 1000+ platos modokkal bizniszelt rendszeresen)
Kezdőknek jár 2 vagy három frame slot, meg vagy 3-4 fegyver slot, azokat szerintem úgyis fel fogod tölteni, már csak a kíváncsiság miatt is. Én is azt hittem, hogy lehet játszani az alappal, de ... de a fiamnak is vettem egy 75%-os leárazásnál egy párszáz platot, hogy legyen helye az új cuccainak (erre fél év után rákkattant a fortnite-ra, de most meg jól elkezdődött az iskola
). Szóval lehetni lehet, csak macerás szerintem, illetve sokkal érdekesebb és jobban leköt, ha ott van egy arzenál, és válogathatsz, hogy milyen küldire mivel menj stb.De ha ennyire látod, hogy mennyi időd van rá, akkor azt javaslom, kezdd el megismerni jobban a játék alapjait, aztán majd kialakul. Elsőnek úgyis a térkép felnyitása a legfontosabb, hogy utána bárhová szólnak a napi küldik, tudj menni akár egyedül is.
Partiban viszont bárhová tudnak vinni, oda is, ahová neked lockolva van.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Szóval lehetni lehet, csak macerás szerintem, illetve sokkal érdekesebb és jobban leköt, ha ott van egy arzenál, és válogathatsz, hogy milyen küldire mivel menj stb.