Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• xFreex
    aktív tag

Sziasztok!

Olyan kérédsem, lenne, hogy hogyan lehet erősödni a játékban? Azután, hogy a frame és a fegyver is elérte a lvl30-at, és bepakoltam a modokat a határig, amíg engedi, hogy tudok erősödni? Jupiteren még úgy ahogy hamar hal az ellen, de most, hogy bedobja néha azt a 3 lvl40 szintű enemit (Grustrag), azok úgy ölnek meg ahogy nem akarnak. Míg más playerek, szinte 1 hitelnek minden enemit, néha képeséggel a fél mapot is.
    Nemtudom melyik frame melyik képessége, de pirosas árnyalatű örvényre hasonlító képesség, melynek nekisétálva egyszerűen meghalt minden enemy. Nem csinált semmit a gyerek, csak def missionnál áltt a targeten és mikor jött az enemy minden meghalt. Én meg Trinity Prime-ban meg néha tudok healelni... ennyi.

Meg valami nem értettem. A promo kódos heat swordot használtam, de lecseréltem egy bot fegyverre (Amphis), aminél szinte minden stat zöld volt. Én ezt úgy véltem, hogy akkor elvileg jobb is mint a heat sword. ennek ellenére jóval kevesebbet sebzek vele. Attack speedje is nagyobb, mégis úgy tűnik, mintha lassabban ütne. Meg mintha a heat swordbe sokkat több pontnyi mod férne el.

Szindikátusoknál hogy lehet "pontokat" szerezni? Kipróbáltam, hogy a New Loka-nak adtam valami lóvét, meg itemet, de nem történt semmi. A másik fülön, ahol meg venni lehetne modokat, ott sem enged semmit se venni.

A modok határát, (warframe, fegyver és kísérő mod kapacitását) lehet duplázni. Orokin Reaktor-ral a framekat/kísérőket és Orokin Catalyst-tal a fegyvereket.
    Továbbá, hogy frameban és fegyverben is minden mod helybe a maxra fejlesztett modot tudd tenni a modhelyeket lehet formázni, hogy a mod polaritásának megfelelejen, mert akkor a mod is csak fele kapacitást foglal.
    Ha csak jupiteren jársz akkor még nagyon sok modod is hiányzik ami még erősebbé tesz majd.
    Framekat meg érdemes 1 vagy 2 képességre modolni amivel nagyon jól tudsz dolgozni. Ha minden képességét pluszban akarod tartani akkor azzal sok energiát és erőt veszíthetsz.
    Szindikátusnál ha adtál kreditet meg nyersanyagot akkor kaptál tőlük egy sigilt amit warframera lehet tenni... mellére/hátára. Ezzel a sigillel feldíszített frameval a syndicátus pontjait is gyülytöd. Bizonyos mennyiségű pont után szintet léphetsz (ismét credit és valami tárgy beadása fejébe) és felszabadulnak náluk dolgok amiket majd megvehetsz ilyen szindikátus pontból.

Új hozzászólás Aktív témák