Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Nokia N9 - az első mohikán
- Apple Watch
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Sajnos a túlélés érdekében jelenleg pont a speednövelő kártyát nem tudom alkalmazni, pedig azt hiszem, azt is felfejlesztettem már vagy 6-os szintre.
Jelenleg Javelin, életerő, shield-kapacitás, shield-töltés,stamina és stamina-töltés kártyák vannak benn, hogy kb minden pontom ki legyen használva. Reaktorom nincs...
Vennék platinumot, ha lenne kisebb/olcsóbb csomag is, nekem max egy ezrest érne meg jelenleg, 5-öt nem akarok érte fizetni, mert nem látom, hogy hosszú távon mennyire fog lekötni a folyamatos pve játék.
Ha lenne pvp módja, (vagy ígéret rá) akkor azért hosszabb távon magabiztosabb lennék, hogy kitartok mellette.Most az újdonság varázsa visz előre, de igazából a rohangálós-ugrálós-néhalopakodós, de sokatkardozósgyilkolós igényeimet kielégíti az AC2 sorozat is, bár tény, hogy nem egy kategória a kettő.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Playstation 5 Slim lemezes - Sony garancia 2027 decemberig!
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1650 OC 4GB GDDR6
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5501,15.6" FHD,i5-9400H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,ÚJ AKKU
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest