Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
egyre jobban felqr ez a game utóbbi pecs óta.... minek adják ki ha egyszer nem működik ez a szutyok?!
relic missiont toltam, erre 4ből 3x nem rakta be a relicet, holott beraktam... persze nem ad semmit a végén ez végett, csak néztem ahogy a többiek vauban p. chassis, boar prime bp-t nyomnak, ffs devs
és volt egy ahol én voltam a host - exterminate lett volna erre bedob egy void mobile defensre, startnál mondom miaf... (régen is volt ilyen, akkor még azt hittem én voltam a balfasz, mert másra nyomtam, de most már egyre sűrűbben igazolódik hogy az egész rendszerük szart sem ér) nem is tudom hányadszor járok így mióta ez a retek pecs kijött, bár tartották volna inkább meg - az is op ahogy rámész egy küldetésre és kínlódik, mert nem talál semmit, akkor befagy a keresője, cancelt nyomsz, újra megint, ezt 5x eljátszod, aztán fogod magad és csinálsz egy friends only játékot

(#4167) Hege1234 igazándiból eltűntek a legyártott kulcsaim is, volt vagy 80 OD Assassination, ezért még nem is kaptam agyfaszt, de most már igen
ugye egy kulcs 1 óra volt
jóvan, jó nagy barmok vannak a fejlesztő csapatba
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ugye egy kulcs 1 óra volt
jóvan, jó nagy barmok vannak a fejlesztő csapatba