- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Macrodroid
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Három új Ai+ mobil jött: Nova 2, Nova 2 Ultra és a kagylós Nova Flip
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
MichaelSD
őstag
@Maxtreme: jó tipp, nem vagyok Loki szakértő, csak a spy küldetésekre használom.
@defede:
Ami fontos, hogy a 17-es update-tel sokkal kevesebb forma tervrajzot kapunk. Régen a csapból is forma esett, most már farmolni kell, ami nem gáz (T2ext, T2cap, T4Def vagy T4Int), de sok idő....1. Ezen lehet vitatkozni, melyik jobb vagy nem. Legtöbb frame jó valamire, de nem mindenre. Játékstílus kérdése. Vannak amiket macera kifarmolni, de nem tudom, hogy ez a drágább ár oka vagy sem. Sokan azért tolják sima frammel, mert nem szeretik a prime kinézetét. A prime framek nem sokkal erősebbek, ritkán múlik a küldetés a "primeságon".
2. Amit leírtál az a tökéletes frame. Ilyen formában nincs, de van ami közelít. Nézd meg a Rhinot, kb. tudja ami leírsz. Szerintem a kedvenc frame-je a játékosoknak. Menekülésre Charge vagy Stomp, Roar sebzést növel, Iron Skin pedig egy pajzsot ad, AOE-re van a Stomp. Egyszerű játszani vele, de ütős.
Vannak framek, amik szerintem alapok, vagy legalább is hosszútávon hiányozni fog, mert sok csapatba kérik / keresik. Persze minden frame-mel lehet jót játszani, és ha jól kimaxolod akkor mindegyik lehet jó. De ezek szerintem gyakran kellenek.
Köztelező:
Frost - Globe-ra maxolva - defense, intercetption küldetéseknél kötelező
Nova - Molecular Prime-ra maxolva - van normál és gyors verzió, mindkettőnél jóval kevesebb sebzés kell és robban az ellenfél, magával rántva társait. A gyorsnál gyorsabban mozognak, ezért gyorsabban lehet befejezni egy küldetés. Nagyon sok helyen hasznos.
Loki - invisibility-re maxolva - spy küldetésekhez elengedhetetlen
Nekros (vagy Hydroid) - famoláshoz
Trinity - csapat gyógyítás - gyakran kellJó ha van:
Vauban: AOE csapdái vannak, support frame, survivalban gyakran kell
Nyx - Interceptionre vagy survivelra a Chaos hasznos
Mirage - hosszú ideig vakít (stun), raidhez kell
Limbo - át tud menni a fénycsapdákon spy küldetésekben (nem használom, de sokan szeretik)Ajánlott:
Excalibur - Dracohoz Focus növeléséhez, bár ez változni fog (remélhetőleg)Kb. ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- Samsung galaxy watch 7 44mm (ezüst) + 1.5 év garancia
- iPhone 15 Plus 128GB gyári független normál állapot
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2027.02.27. Apple jótállás
- iPhone 15 128GB gyári független One új közel 1 év jótállás
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Részletre elérhető , BankMentes lehetőség Dell Alienware AW3225QF 31.6 4K QD OLED Gaming Monitor
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest