- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MichaelSD
őstag
@Maxtreme: jó tipp, nem vagyok Loki szakértő, csak a spy küldetésekre használom.
@defede:
Ami fontos, hogy a 17-es update-tel sokkal kevesebb forma tervrajzot kapunk. Régen a csapból is forma esett, most már farmolni kell, ami nem gáz (T2ext, T2cap, T4Def vagy T4Int), de sok idő....1. Ezen lehet vitatkozni, melyik jobb vagy nem. Legtöbb frame jó valamire, de nem mindenre. Játékstílus kérdése. Vannak amiket macera kifarmolni, de nem tudom, hogy ez a drágább ár oka vagy sem. Sokan azért tolják sima frammel, mert nem szeretik a prime kinézetét. A prime framek nem sokkal erősebbek, ritkán múlik a küldetés a "primeságon".
2. Amit leírtál az a tökéletes frame. Ilyen formában nincs, de van ami közelít. Nézd meg a Rhinot, kb. tudja ami leírsz. Szerintem a kedvenc frame-je a játékosoknak. Menekülésre Charge vagy Stomp, Roar sebzést növel, Iron Skin pedig egy pajzsot ad, AOE-re van a Stomp. Egyszerű játszani vele, de ütős.
Vannak framek, amik szerintem alapok, vagy legalább is hosszútávon hiányozni fog, mert sok csapatba kérik / keresik. Persze minden frame-mel lehet jót játszani, és ha jól kimaxolod akkor mindegyik lehet jó. De ezek szerintem gyakran kellenek.
Köztelező:
Frost - Globe-ra maxolva - defense, intercetption küldetéseknél kötelező
Nova - Molecular Prime-ra maxolva - van normál és gyors verzió, mindkettőnél jóval kevesebb sebzés kell és robban az ellenfél, magával rántva társait. A gyorsnál gyorsabban mozognak, ezért gyorsabban lehet befejezni egy küldetés. Nagyon sok helyen hasznos.
Loki - invisibility-re maxolva - spy küldetésekhez elengedhetetlen
Nekros (vagy Hydroid) - famoláshoz
Trinity - csapat gyógyítás - gyakran kellJó ha van:
Vauban: AOE csapdái vannak, support frame, survivalban gyakran kell
Nyx - Interceptionre vagy survivelra a Chaos hasznos
Mirage - hosszú ideig vakít (stun), raidhez kell
Limbo - át tud menni a fénycsapdákon spy küldetésekben (nem használom, de sokan szeretik)Ajánlott:
Excalibur - Dracohoz Focus növeléséhez, bár ez változni fog (remélhetőleg)Kb. ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fogyjunk le!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- További aktív témák...
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- Xiaomi 15 Black 12/512GB használt 6 hónap garancia
- Legion Pro 5 16IRX10 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 5070 32GB 512GB NVMe gar
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest