Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
Kolbi_30
üzenetére
12 assist, 24 óra alatt..., 5 lett meg belőle - vagy egyből durrant BÁRMI, ami szembejött, vagy (kritikusan) sebezni sem engedte az ellenfeleket az idő nagy részében. Ahol meg volt 1-2, ott a csapat is erre a szintre volt szedálva és nemtudták behúzni nekem.
Átültem repcsibe: nyerj és mellé 2 csapássorozat..., ha nem is egyből, de meglett egy óra alatt, bár itt is voltak "érdekességek"...---
Nem lehet vhol kikapcsolni ezt a BP-t?
Mert a küldetéscéljait nagyon nem akaródzik beadni és így nem nagyon lehet élvezni a meccseket, mert a "nem kaphatod meg" miatt alig-alig van normális, átlagos találat(hatás) a csatákban -> ami a cél, az nem lesz, de így a többi vagy (kényszeresen) jön, vagy még azok se akarnak megjönni, mert akkor épp minden tilos.
Most tudtam megszerezni az első kötvényes feladatot, de, hogy mikor(ra) lesz meg...
2 éve még nagy rössel, kisebb döccenőkkel, de adogatta és így lett 2 3.7-es repülő, meg egy T-14 prémium tank a boltból...
De mostanság - az előzőben is - , mintha falba ütköztem volna és nem ereszt! Vmit nagyon elcsavartak a script-ben!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi haladó szinten
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- További aktív témák...
- Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition 51mm
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest