Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kotomicuki

senior tag

válasz Kolbi_30 #17203 üzenetére

12 assist, 24 óra alatt..., 5 lett meg belőle - vagy egyből durrant BÁRMI, ami szembejött, vagy (kritikusan) sebezni sem engedte az ellenfeleket az idő nagy részében. Ahol meg volt 1-2, ott a csapat is erre a szintre volt szedálva és nemtudták behúzni nekem.
    Átültem repcsibe: nyerj és mellé 2 csapássorozat..., ha nem is egyből, de meglett egy óra alatt, bár itt is voltak "érdekességek"...

---

Nem lehet vhol kikapcsolni ezt a BP-t?
    Mert a küldetéscéljait nagyon nem akaródzik beadni és így nem nagyon lehet élvezni a meccseket, mert a "nem kaphatod meg" miatt alig-alig van normális, átlagos találat(hatás) a csatákban -> ami a cél, az nem lesz, de így a többi vagy (kényszeresen) jön, vagy még azok se akarnak megjönni, mert akkor épp minden tilos. :O

Most tudtam megszerezni az első kötvényes feladatot, de, hogy mikor(ra) lesz meg... :F

2 éve még nagy rössel, kisebb döccenőkkel, de adogatta és így lett 2 3.7-es repülő, meg egy T-14 prémium tank a boltból...
    De mostanság - az előzőben is - , mintha falba ütköztem volna és nem ereszt! Vmit nagyon elcsavartak a script-ben! :W

Új hozzászólás Aktív témák