-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Malibutomi #755 üzenetére
Na igy visszaolvasva amit sikerült begépelne azt hiszem lefekszem inkább
-
Máté94
addikt
válasz
Malibutomi #755 üzenetére
Én is ma Pz.III-al kétszer is túléltem egy csatában, biztos HEAT-et használt.
Viszont sikerült ma SU-122P ölni.
-
olcsii
aktív tag
válasz
Malibutomi #734 üzenetére
Szerintem az idegesitobb hogy csatat elkezded robogsz szepen a holtak foldje fele. De a repulo jon es rad dob egy ajandek csomagot es eltel fel percet. Kb csataim 80% ban kiszednek a repulok. Jatszhatatlan ez a jatek.
-
Máté94
addikt
válasz
Malibutomi #713 üzenetére
Tényleg, egyedül SB-n van értelmük, RB-n semmi, ugyanolyan ha nem rosszabb, mint egy medium.
Kellene nekik buff, vagy legalább 2 spawn ugyanúgy. -
JackFeryll
őstag
válasz
Én kb 1 csatára vagyok az IS-től így nincs tapasztalatom vele, de az lesz a baj, hogy azon a battle ratingen már mindenkinek derp gunja van.
A KV1 szépen beforgatva kb 35 fokkal elég durván ellenálló tud lenni, miközben az összes medium tank papír. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
*T-34
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Malibutomi #710 üzenetére
Pénzt repülővel kell farmolni akkor
..... Várható volt , hogy vissza vesznek a rewardokból , amúgy repcsiknél is tier III-ig van gyors menet útána prém nélkül már totyogosabb a dolog.....
-
olcsii
aktív tag
válasz
Malibutomi #697 üzenetére
de azal mit lehet kezdeni? mert megjavitani nem lehet, lőni nem lőhetsz mert akkor megölöd magad.
szóval mindenképp a halál a megoldás? -
remington2
senior tag
válasz
Malibutomi #638 üzenetére
Nocsak nocsak, mit nem hallok! Pedig ezt a játékot is russzofilek készítik, de úgy tűnik, addig azért mégsem mernek elmenni, mint a WoT fejlesztői, hogy mármár csodatankok magasságába emelik a rosszabbnál rosszabb, a gyárból egyenesen a máglyára, kilőni küldött orosz tankokat. Úgy tűnik, az ész érvek ($$$$$$) mégiscsak működnek, Európa nagy piac (nagyobb, mint a ruszki), és az eus játékosok többsége nem orosz tankokkal kíván menni . . . ez a woton is látszik, a történelmi csatákban tíz az egyhez az arány a németek javára. Még úgy is, hogy ott a német tankok képességei tabunak számítanak, és a "közismerten" pontatlan 122-es trollöveggel valahogy mégis a pálya túloldalára is pontos lövéseket adó, amúgy "közismerten vaksi orosz" KV1S-ek szaladgálnak a történelmi hűség jegyében. Miközben a "puha" Tigrisek hátulról "csipkednek", a saját tierjükhöz képest 20%-kal alacsonyabb sebzésükkel.
Amúgy ez a reális, amit írsz.
A kv1 és tsai csak a korai, rövid csövő lövegekkel felszerelt német tankoknak voltak ellenfelei. A PzIII-nak még talán, de a PzIV-es a 75-ös hosszú csövő ágyújával már minimum egálban, a későbbi PzIV variánsok meg (plusz páncélzattal) már egyenesenen fölényben voltak . . .és akkor még a páncélvadászokról, Párducokról, Tigrisekről nem is beszéltünk. De legfőképpen a legénységekről. A német tankokat nem a földekről beterelt, gyorstalpaló után a halálba küldött munkások vezették . . . -
Máté94
addikt
válasz
Malibutomi #640 üzenetére
F2-vel simán. Még közepes távolságról is, csak mutassa az elejét.
-
JackFeryll
őstag
válasz
Malibutomi #640 üzenetére
Engem még nem one shotoltak KV1-ben, még akkor sem ha kilátszott a test. Persze ha oldalból/hátulról telibe kapnak az csak a te hibád.
-
Máté94
addikt
válasz
Malibutomi #638 üzenetére
KV-1 teste van, tehát lehetséges.
-
Szőrös
veterán
válasz
Malibutomi #609 üzenetére
Squadba kell menni, hozni légvédelmet és vadász fedezetet
-
JackFeryll
őstag
válasz
Malibutomi #566 üzenetére
Ezzel a szutyokkal szép munka. Gondolom nem sok face to face csatába mentél bele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest