- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickrivers
csendes tag
Hali mindenkinek!
Tegnap feltelepítettem egy WAMP 2.4 -es szervert, mert Joomla!-t szeretnék használni, és a Joomla! oldalán ezt ajánlották hozzá. Csupán csak annyi a problémám, hogy nem indul el az apache. Megpróbáltam utánaolvasni - általában a portokkal szenved mindennki. Nekem a gépen van még egy NO-IP DUC kliens, ami használhatná a 80-as portot, de elvileg a 443-ast használja.
Lefuttattam a WAMP --> Apache --> Service --> 80-as port tesztelése és szolgáltatás telepítése programokat, aminek eredménye képpen a portot nem használja semmi, és a szolgáltatás telepítésénél is az van, hogy a 80-as port rendelkezésre áll, a telepítés folytatódni fog, a folytatáshoz nyomjak entert, és nem történik semmi (gondolom ez ezért van, mert már feltelepült a szolgáltatás magával a szerverrel).Van valakinek ötlete, hogy hogyan tudom elindítani az apache-ot?
Előre is köszi!
Üdv:
NickRivers
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest