- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Aktív témák
-
MagNum
csendes tag
Megnéztem a samsung disk managert, amit letöltöttem, de csak 137 GB-ig formáz, még nincs fent az új program.
Nem fogok csinálni microsoft update-et, mert engem nem érdekel hogy mit tud a scandisk meg az fdisk, úgyis 60 GB-nál kisebb partícióim vannak és így is szarozik.
De egy biztos, hogy 2-szer akkora clusterméretet fogok használni az összes partíción, ha megoldódik a probléma, egyelőre nem nyúlok hozzá.
Ja, a samsungék visszaírtak, de magyarul, de még nem közöltek sokat, gondolom folyamatban van -
MagNum
csendes tag
így nem jó, de 15ezret biztos nem fogok rá költeni, sőt egy fillért se, most küldtem emilt samsungéknak, hátha nem válaszolnak majd.
Egyébként nekem nem csigult be -
MagNum
csendes tag
Ezt írja a microsoft oldalán:
Windows XP SP1 includes 48-bit LBA support for ATAPI disk drives. With this support, you can use hard disks that are larger than the current 137 GB limit.
Ha jól fordítom, akkor enélkül csak 137 GB-ot látna, de nekem látja az egészet és hozzá lehet férni bármely részéhez, de néha összeomlik -
MagNum
csendes tag
NEmtom, de én egyik nap teljesen feltöltöttem adattal és akkor pont nem szállt el semmi
-
MagNum
csendes tag
Ja igen ezt win-ből kell indítani, de ez még csak a 10.02-es verzió, arra meg azt írja, hogy 137 GB-ig......majd megímeélezem őket, hogy mikorra lesz kész a nagyob hdd támogatás
-
MagNum
csendes tag
Kösz az infót: most töltöttem le a samsung oldaláról disk manager progit, ott írja a 137 GB-ot, meg azt is, hogy jelenleg dolgoznak az újabb progin, hogy kezelje a 137 Gb felettieket is, de nem tudom hogy az van e fenn vagy a régi, majd dos-ban megnézem. Az új SW-t 2003 dec-re ígérték.......
-
MagNum
csendes tag
de előtte csak 3 partíció volt:
C: 24 GB 4K clus
D: 48 GB 8K
E: 83 GN 16 K
aszittem hogy túl nagy az E:, de nem így volt, mert utána is csinálta és előtte is -
MagNum
csendes tag
Aztán nekem egy Abit BX6-om van, de a BIOS az lett frissítve (2000-es a legutolsó), tehát 40 felett látya a hdd-ket
-
MagNum
csendes tag
Hi! én kezdtem a topicot csak nem az én loginommal léptem be...
A c-t végig scanneltem scandisk-kel dos-ban és semmi, majd folytatom tovább, de nem hinném hogy a lemezfelület lenne rossz, mert már volt fullra feltöltve és nem akadt meg egyszer se
Nem lehet, hogy a C-n túl kicsi a clusterméret?
Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest