Új hozzászólás Aktív témák
-
ALB
csendes tag
válasz
heidricha #44 üzenetére
én a GMusic -ot nem használtam még, Spoti és TIDAL elműködget, de még nem az igazi..
Nekem volt nyűgöm ezekkel, hol nem azt tette, amit kértem, hol lassú volt, mint a fene... és meguntam. Nem ad semmi pluszt per pill.
Viszont a Youtube plugin az remek, akár a saját fiókoddal is beléphetsz.
Ritkán hallgatok letöltött zenéket, amióta ráleltem egy csokor net rádióra, én elvagyok azokkal.
Pl. RISE FM-nek lettek új csatornái, a Jazzy-nek is van 3 "al csatornája" Groove, Cool, Soul, ezeken csak zene megy, és időnként csatorna ID. Kinek mi szól jól, ugye..
CafeDelMar radio is jó, én ezeket eszem..
Ha esetleg kell stream cím, kiteszem ide őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest