Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALB
csendes tag
Ha ez egy bevált konfig, akkor sztem csak türelem kell..
Húzd újra. Nekem is volt már ilyen, nekem a hangkártyámhoz kell beírnom konfigot, hogy ne cincogjon (gyorsabban játszik le a normálnál). Húztam már párszor újra, mert az adott telepítés valamiért nem akarta elfogadni a konfigot.
Nem ástam a mélyére, mert erre se tudásom, se türelmem, ezért újra és újra írtam. Végül csak türelmetlen voltam..
Ne felejtsd el, hogy az első indításkor türelem kell, mert szegény Volumionak sok dolga van, mire teljesen belakja az új telepítést. Tehát, ha újrahúztad, indítsd el, állítsd be a konfigot, majd hagyd magára.. feküdj le és reggelre jó leszEzt írja a doksi is. Na jó, az alvást nem
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest