Új hozzászólás Aktív témák

• mikldesign88

csendes tag

Én csak most ismerkedek a Volumioval, és ezzel kapcsolatban van néhány problémám. Ellentétben másokkal, én egy tényleg pici PC re, vékonykliens munkaállomásra szeretném feltenni a volumiot. Kezdetben egy USB pendrivre volt az, amire telepitettem, mondván, hogy próbának jó lesz. Ment is rendesen, tetszett. Mivel van a gépen egy SD kártya foglalat, gondoltam erre fogom telepiteni a végleges rendszert. De nem sikerült. Hiába irtam ki Rufussal a img filet és tettem be a gépbe, amikor erről akar bootolni a rendszer, akkor mindjárt az indulás után megáll hogy valamit nem ér el, nyomjak helpet. A helppel pedig nem megyek semmire. Szóval mit kell tenni, hogy az SD kártyáról is menjen a Volumio, ne ccsak pendrivrol?
    A másik probléma pedig a TIDAL konnekt. Félreértés ne essék, megy rendesen, de a nagyfelbontású Master fileokat is csak 44,1-16 minőségben játsza le. Eddig ugyanezzel a géppel win10 alatt a TIDAL saját lejátszójával a HI RES mqa fileok 96-24 ben jöttek. A kérdés: Ez normális a Volumio esetében, vagy valahol valamit állitanom kell?

Új hozzászólás Aktív témák