- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
Az IP? Úgy, hogy különböző IP blokkok eleve különböző országoknak vannak. Én például ki tudnám tiltani, teszem azt komplett USA-t. Ha csak nem VPN-el jön. Amúgy tudnám böngészni az ottani oldalakat. Csak ha onnan teszem az scannelni akarna nálam portokat, egyből dobja a router. Meg még máshogy is amúgy. De ha például yettelen mobilneten vagyok, akkor törökbálintnak mondja az IP-met. De ha rá VPN-ezek haza, telekom, akkor az otthoni IP-m írja.
-
-
kammler
senior tag
válasz
Landsmann #6171 üzenetére
Amennyi erővel nekiálltak a VoLTE-nek OnepPlus-ra, ennyi erővel azt a retkes VoWIFI-t is csinálhatnák. Nem egy olyan dolog, amitől kikészülök. Van itt térerő mindenhol nekem. Ahol nincs ott meg WIFI sincs. De amennyi lóvét kérnek egy OnePlus-ért, hát kétlem, hogy három ilyen telefon után a negyedik is az lesz. Samsung lesz ebből. Ott legalább haladnak ebben is. Aztán még ott lesz az is, hogy jön az Android 14. Hát 12-ről 13-ra frissítés után aztán nem volt megint semmi Vo akármi. Hetekbe tellett mire újra működött, de hogy miért, azt nem tudom. A legegészségesebb ilyen nagy frissítés után a gyári reset volna, de én neki nem állok.
-
kammler
senior tag
Ha 5G-n marad a telefon telefonálás közben az mit jelent? Most itt megjelent a telekomos 5G. Igaz júni1-re volt ígérve.
-
kammler
senior tag
Egyúttal megtörtént, amit régóta "vártam", megunták a yettelnél a Hello datásokat. Közölték, hogy kivezetik, Yettel prime +30% kedvezmény lejárat nélkül. Ők azt nekem beállítják.
-
kammler
senior tag
Ma a Oneplus 10 pro telómon magától aktívvá vált a VoLTE Yettelen. IMS regisztrált. Rajt is marad 4G-n, és azonnal kicseng hívásál. Eddig is volt VoLTE kapcsoló, de nem működött. Ahogy a Yettel fiókomban nézem, onnan is eltűnt a tiltás. Viszont wifi hívás még nincs. Telekomnál meg wifi hivás van, jó is, de nincs VoLTE kapcsoló, de viszont működik....
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest