- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos_ur
aktív tag
"A VoLTE bevezetéséhez szükséges műszaki megoldást teljeskörűen a Huawei Technologies szállította és implementálta virtualizált platformon. "
-
akos_ur
aktív tag
válasz
Tutu7030 #486 üzenetére
felhívtam megint a Telenort, most egy másik ügyintézővel beszéltem, azonnal mondta, hogy persze bekapcsolja a VoLTE-t... letettük a telefont és már meg is jelent a kis logó felül, ennyi
az előző ügyintéző pedig csak hebegett habogott, hogy miért nem megy... na mindegy, most jó
(ennyit számít, hogy éppen kihez kapcsolnak)
-
akos_ur
aktív tag
Első körben beszéltem a Telenor ügyfélszolgálattal, azt mondták, ha a telefon képes rá, akkor ezt érzékeli a hálózat és feloldja a korlátozást. De az én telefonom ezt nem csinálja meg. Pedig XEH van rajta legutolsó februári frissítéssel... azt mondta, nem függ attól, hogy flottás vagy egyéni előfizetés..
-
akos_ur
aktív tag
Sziasztok,
Vettem ma egy S9-es telefont, hivatalos helyről (Extreme Digital), rendes magyar piacos, garis, stb.
Fent van a Pie, februári frissítéssel, benne van egy céges flottás Telenoros kártya
VoLTE nem megy, pedig van ilyen lehetőség a beállításoknál
szoftver adatainál: XEH/XEH, XEH/XEH - ez így jó? vagy át kellett volna állnia PAN-ra valamelyiknek?
vagy kérdezzem a Telenort vagy a céges kapcsolattartónkat?
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Háztartási gépek
- Yettel topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Honor 200 Pro - mobilportré
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Enermax Maxtytan 750W Titanium Moduláris Tápegység
- Cooler Master MWE Gold V2 1250W Moduláris Tápegység
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest