Hirdetés
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrots
junior tag
Ne aruldd el senkinek, de az egyetemen mobil infokommunikacio szakiranyon vegeztem. Igaz, akkor az LTE meg csak bevezetes kornyeken volt. Es nem is foglalkoztam semmi mobillal azota, szoval az akkori tudasom ma mar nem letezik. Tehat a roviditesek felerol fogalmam sincs, a masik felerol meg emlekszem, hogy tanitottak. Szal en ebbol a vitabol kimaradok, mert bar pontosan ertem, hogy min ragadtal le es valoban erdekes kerdes, de a parbeszed messze a fejem felett zajlik. Viszont. Ha erdekel, tudok felajanlani USA sim tesztet itt EU-ban, vagy EU sim tesztet USA-ban (par het mulva). Fogalmam sincs mi a kerdes amire valaszt keresel, de ha tesztelessel tudok segiteni, szivesen megteszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Forrmell.enn
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest