Hirdetés
- Ulefone Armor 28 Ultra - túlerő a terepen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus 13T: kis méret, nagy telep
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 11 - népalma
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz
Sayuar #16661 üzenetére
Indítottam néhány hívást Reenger Linksys PAP2T adapterrel, és azt mondták jobban hangosabban hallanak mint mikor androidról telefonáltam.
De mobilról többnyire akkor sem volt "robothang",
amikor rossz volt a hívás minősége akkor sajna a netkapcsolatom volt rossz.Stanlee: frissíthettem volna, mielőtt leírtam,
hogy ne kamuzzak -
Stanlee
őstag
válasz
Sayuar #16661 üzenetére
Valszeg mindenki, aki ideirja, hogy nala rendesen mukodik, kamuzik. Nekem a VoIP rengeteg helyen kifogastalanul mukodott es meg mukodik is. Robothang tobbnyire az internethozzaferes rossz minosege miatt van, nekem is robothangot produkalt, amikor ezerrel ment a torrent es a router nem priorizalta az egyes adatcsomagokat, vagy bizonyos napszakokban a halozat tulterhelt volt, es nagy volt a ping, vagy amikor nagy volt a csomagvesztes valahol a gepem es a masik oldalon levo VoIP kiszolgalo kozott. Digi priorizalhatja a sajat VoIP elofizeteseit (tehat a meglevo digis internet elofizeteseden a telefon jo), illetve nalad lehet, hogy semelyik VoIP szolgaltato nem ad normalis minoseget, de attol a VoIP igenis egy eletkepes technologia.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Milyen SSD-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- iPad topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ulefone Armor 28 Ultra - túlerő a terepen
- Peugeot, Citroën topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RG 8000MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest