- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leleplezve: otthon tobbe kerul a telefonalas es az SMS mint EUbol [angol nyelvu cikk]
Azert ezt vitatnam.
A cikk azt allitja, hogy az EU maximalta a roaminban kiaszamlazhato percdijat.
Persze maximalta, a HAZAI iranyba. De ha magyar kartyarol roamingolas kozben NEM MAGYAR szamot hivsz akkor tuti kiszamlazzak a roaming hivasinditas + celorszag fele kirott percdijat.A cikk szerint egy angol mobilt olcsobb felhivni egy EUs kartyarol angliaban, mint egy angolrol.
Ez sztem netto hulyeseg. Mert persze, olcsonak tunhet, hogy egy masik EUs orszagbeli szolgaltato kartyajan maximalva van a percdij, de az a masik orszag BELFOLDI iranyaba szamit. Ha mondjuk egy HU simmel UK ban hivol egy UK szamot, akkor a percdij HU(roaming) [~70Ft] + UK(kulfold irany HU hoz kepest) [~150 Ft]Vagy vilagositson kerem fel valaki, ha nem jol ertem.
Koszi. -
válasz
tonyrulez #12088 üzenetére
Belföldi mobil
hívások percdíja
minden időben
65 FtNincs tobb kerdesem, hogy melyik eri meg jobban.
(#12090) gorbep
Ez a 4-5 ember ossze all ezt hogy kell elkepzelni? Szerintem az UPC nem enged egy userrel egyidoben tobb parhuzamos telefonalast.
Ha igen, maris veszek egy olyat, aztan hadd szoljon a fel varossal egyszerre fogok telefonalni, es akkor kb 10 Ft ra jon ki havonta -
-
Akinek kell UK mobilszám, találtam egy appot.
UppTalk
Fogadni ingyenes, Mobilszám nem valami nomadikus vagy vezetékes. -
válasz
#79335424 #12013 üzenetére
Ezt ugyerted, hogy a tobbezer Fring user betamax fiokjain OSSZESEN lehetett leforgalmazni a heti 300 percet?
Az oldalakon ahol van free days ott IP re irjak, hogy 300min/week/IP.Ha jol gondolom akkor szivas, mert a fring a sajat szerveren reggeli be az accountokat, tehat meg csak VPS el sem lehet jatszani...
Illetve meg lehet tekerni a dolgot, hogy a Fringnek megadni egy sajat asterisk szerveres fiokot, majd az asteriskre bereggelni a dellmontos accot, de nyilvan 1 acc miatt nem eri meg fenntartani egy VPSt... Bar elbukni a freedaysokat meg pazarlas.
Mindenesetre ha valakinek nem faj a freedays nelkuliseg sztem eleg olcso alternativa egy regebbi sybianos telo (E51/2 stb) a tesco androidokkal szemben amin nagy esellyel ergya lesz a minoseg is meg az akkuido is. Azok a nokiak anno meg jol ossze voltak szerelve.
-
-
válasz
Palkova #11976 üzenetére
Ja tehat az ADSL es VOIP hal be nem maga az ADSL.
Ez azert lehet, mert a kabelnetes kliens beregisztral a szerverre, es a szerver azutan csak a legutolso (kabelnetes) csatlakozast asszocialja az useredhez.Es gondolom a VoipShop egy usert csak egyszer enged belepni, a neo meg a tobbi enged egy usert tobb helyrol.
Ez a magyarazata az ADSL es voip lehalasnak kabelnet login utan.
A kabelnetes bejovo hivas pedig valami tuzfal problema miatt nem jon be..
-
-
-
-
-
-
válasz
kerti008 #11955 üzenetére
Nyugi, Magyarisztanban nem olyan egyszeru MVNO t nyitni.
UK ban van egy rakat, es van is verseny, az arak alacsonyak (persze, ha a MVNOk kozott keresgelsz).
Ha akartak volna eddig is johettek volna MVNOk magyarorszagra, de vagy olyan lehetetlen penzeket kernek toluk, hogy ne erje meg nekik, vagy egyszeruen csak nem engedik be a piacra oket.
Tudomasom szerint egyedul a Tesco Mobile (31 es korzet) ami rendes MVNO, a tobbi (postafon, djuice, satobbi) csak egy markanev.
Ez a Free a Francia piacot falja fel ami egy eleg szep meret, most megy USA fele, ami meg nagyobb piac. Magyarorszag kb a 286 odik helyen all a celorszagaik listajaban, es amugy is kicsi piac. Plusz add hozza, hogy a magyar ember "boltozni" szeret, tehat ami csak online az alapbol buzlik.
Szoval a magyar tavkozlesi piac 2030 elott nem fog sokat valtozni
-
-
-
-
-
-
Szerintem te nem tudsz Dellmont klónt indítani, és max local reseller azaz "feltöltés árus" lehetsz.
Illetve lehetsz viszonteladó, de nem leszel olyan olcsó mint a BC.
-
-
-
-
-
-
Aki a callwithust hasznalja, meg tudna mondani, hogy ott hany parhuzamos hivas mehet egyszerre, illetve van e buntetopercdij?
Koszonom.
-
válasz
KurtCobain #11407 üzenetére
Kapcsolasi DIJ
Ugy erik hogy az o beruk? -
-
-
válasz
Dluinet #11212 üzenetére
Angliaban hasonloan olcso.
Ha a megfelelo szolgaltatot valasztod 1-3-5 p (4 - 19 Ft) a MAGYAR mobil hivasa, es ugyebar ez kulfoldi iranyu hivas.
UK bol HU iranyMagyarorszagrol HU bol UK irany kb 150 Ft lenne
Ja, csak a 10x eseUgyanaz a tavolsag, ugyanaz a 2 vege a vonalnak...
Valaki nagyon sokat nyer az egyik iranyon, de a masik iranyon is van szep haszon az biztos.
(Ertsd: meg az 1p s percdijon is van legalabb 30-50% haszon + ado + miegymas)
Az 50 Ftospercdij kb igy nezhet ki:
5 Ft hivaskoltseg
25 Ft profit
20 Ft ado -
-
-
-
-
-
-
Azt meg tudjatok mondani, hogy az egyes klonoknal ahol van freedays, hol lehet megnezni, hogy mennyi nap a freedays?
Mert pl a FVD nel csak akkor latom miutan beleptem, es feltoltottem...Koszi.
-
-
Ha valaki unatkozik.
Egy szép kövér voipszolgáltató lista: http://getvoip.com/providers -
válasz
mar50entul #11101 üzenetére
Nincs mögötte kártya :-D
De ezt a visa / mc dolgot megnézem.
Oké, tudom, hogy a visa usd alapú ah mc meg eur alapú, de hiába terheli euroban a mastercardot, oké megúszok egy eur usd váltást, viszont ő már egyszer kiszámolta egy drága árfolyamon, hogy a 10 dolci az hány euro...
Egy a lényeg, ha van dollárom hadd fizessek azzal ha a percdíj is abban megy. -
válasz
f8enter #11087 üzenetére
A jelentosege csak annyi, hogy a BC valtja at EUR ra az USD t egy kitudja milyen draga arfolyamon.....
Igy eselyed sincs azt mondani, hogz "hello, van USD a paypalomon, feltoltom, mert USD elszamolasu" a nagy lo......Akkor innentol kezdve atveres a percdij is, mert rajta van meg egy USD-EUR arfolyamnyereseg is....
Azt mar meg sem emlitem amit "kezelesi koltseg" cimen eddig is lehuztak...
-
Miota van az, ha a BC t paypallel akaorm tolteni, akkor a paypalomrol EUROBAN akarja leszedni a penzt???
-
-
-
-
-
válasz
Dluinet #11046 üzenetére
Majd ha eltörlik a roamingot (na ezért nem sietik el).
Addig ez csak a Vectone országokban élő, hazatelefonálni vágyóknak jó.
Vectone országok:
Austria
Denmark
Finland
Netherlands
Portugal
Sweden
FrancePLUSZ, ezek között az országok között a vectonosok ingyen hívják egymást.
Tehát én UK ból ingyen felhívhatok egy osztrák vectonest.Persze, csak ha mindketten a saját országunkban vagyunk, de akkor is durva.
-
Az szép.
A vectonemobile oldala megtanult magyarul
Ezek szerint már ennyire sok magyar van idekinnAzért azt érzitek, hogy 3,7 Ft a magyar mobil, európa túlvégéről, a saját mobilodról, voipkliens és egyéb trükkök nélkül???
Természetesen az egész vectone hálózat a háttérben egy nagy voip buli, de nevetséges, hogy ők miért tudják ennyiért adni, és otthon miért 10x ese a percdíj??? -
-
Tudja valaki pontosan, hogy a superdeal mit jelöl a klónoknál?
Azon kívül, hogy bármikor vége lehet, és emelhetik.Azt jelenti, hogy freedays után másmennyi az ára, vagy esetleg azt, hogy nincs rá kapcsolási díj?
Köszi
-
válasz
f8enter #11005 üzenetére
Egyikotok hasznalja a mobilevoipot, abban felul lehet biralni a neten beallitott szamot.
Masikotok hasznalja a csipsimplet az pedig a neten beallitottat hasznalja.De lehet hogy be is lehet allitani, ilyen szinten nem bonyolodtam bele, viszont arra vigyazzatok, ha egyidoben telefonaltok ugyanazzal a felhasznalonevvel, akkor sokszorosa a percdij!!!
-
-
válasz
adriankoooo #10993 üzenetére
Random kikuldott betamax caller ID?
Nekem mar elofurdult, hogy amikor nem adtam meg caler ID t akkor privat helyett egy random kulfoldi szam jelent meg.Egyebkent probald meg ide beirni:
Google libPhoneNumber
vagy
http://www.phoneformat.com/Bar ez is a google libet hasznalja.
-
Oke, de ez egy maganember es egy KULFOLDI maganceg konfliktusa.
Miert avatkoznak bele allami szinten?Amugy meg a facebookra is felregisztralhat barki a gyereked nevevel, sot, gmail cimet is lehet csinalni a gyereked nevevel, ebay fiokot is, paypal fiokot is, skype fiokot is, sot, akar domain nevet is lehet regisztralni a gyereked nevevel (oke, nem .hu sat, de a .comost elvileg siman.), sot botnetet is lehet uzemeltetni a csaladi neteden, es fel lehet torni a csaladi netedrol a NASAt. Es akkor mindannyiotokat lecsuknak.
Most mi fog tortenni, ha X magyar hivatal feljelentest tesz Y amerikai ceg ellen? Semmi. A gyerek ismeretsegi kore akkor is azt fogja tudni hogy Z dolog tortent a neten, es le***jak, hogy X hivatal kit jelentett fel vagy kit nem... Az internet az egy veszelyes hely.Ki kell kuldeni az "elkovetore" ket kopaszt, aztan hajra -
-
-
-
-
válasz
#79335424 #10962 üzenetére
Itt UK ban van valoban ingyenes halon beluli, KARTYAS csomag.
Sot, tagitsuk a kort: sok europai orszagban van ingyenes halon beluli hivos KARTYAS csomag.
Meg jobbat mondok, sok europai orszagban van ingyenes halon belul hivos KARTYAS csomag a szolgaltato altal lefedett orszagok KOZOTT!!!
Tehat egyazon szolgaltaton belul ingyen hivhatsz mas orszagot feltoltes nelkul!!!Vectone Mobile
Ne rohanjatok, csak Hegyeshalomtol nyugatabbra van
De van meg egy tucat, ahol ugyan fel kell toltened havi 5-10 fonttal, de halon belul ingyenes, orszagok kozott is:
LycaMobile, es meg van egy rakat.Tehat teszemazt nekem van egy angol Vectone kartyam, akkor akar az Osztrak Vectone szamokat is ingyen hivom.
(Nem osszekeverendo a roaminggal, az termeszetesen itt is ketyeg, de ha mindenki a sajat orszagaban van, akkor mehet az ingyen duma FELTOLTES NEKUL!)Na majd ha ilyet adnak otthon, na majd akkor mondom azt, hogy Magyarisztan kezdi utolerni a nyugatot.
De legalabb cska megkozelitenek a nyugati szintet.
Hogy az mi?
10 GBP / 15 EUR vagy hasonlo osszegert havi
1000 perc,
1000 MB
1000 SMS(ja, megint vectonet irtam)
Nem istenitem, mert nem tokeletes, de eleg olcso.
Persze, ez egy virtualis szolgaltato, a rendes szolgaltatok itt is dragak, de otthon hany virtualis van?
1?
Tesco.
Tobbi: Postafon, digi, az mind mind csak egy brand, vagy csak egy "akcios csomag", nem igazi virtualis szolgaltato, csak le vannak szerzodve X csomagra X Ftert.Majd ha otthon is beenged a Kiraly legalabb 5 virtualis szolgaltatot (oke, itt kinn van vagy 15 de sokkal nagyobb orszag, szoval otthonra eleg 3-5) na majd akkor lesz verseny...
-
válasz
#79335424 #10959 üzenetére
"Toltasd fel a kartyadat a megfelelo osszeggel, es MAX-os mbarataidat 0 Ftos percdijjal hivhatod"
A minimum feltoltes 2000 Ft.
Namost havi 2000 ert szeritnem eleg draga, ha mindnki aki hasznalni akarja az atjarot...
Talan a fogasdashoz nem kell feltolteni, de akkoris..... -
-
-
-
válasz
Carvus #10947 üzenetére
Tegyel panaszt, ha nem tudjak megmondani mitol nem mukodik, vagy mitol 0 az egyenleg.
A hivast rogzitik, tehat nem tudjak letagadni, hogy panaszt tettel.
Magyarisztanban igy kell...Faterom a diginetes kartyajaval jart ugy, hogy egyszer csak nem ment rajta az internet, aztan addig addig probaltak adni a hulyet, hogy "jaj, hat ez a Telenor hibaja", "jaj, hat biztos csak valami el van allitva", "jaj, hat izeee".
Mire vegul tobb napi irodaba maszkalas utan kapott uj kartyat, es csodak csodaja, ujra mukodik -
-
Amúgy erre a redes kártyára az a megoldás, hogy kell belőle egy csokorral. Mondjuk 5. Asteriskkel meg kiküldeni a hívást azon amelyik szabad.
De így meg aztán tényleg sokat kell használni, hogy megérje... -
Na szóval.
Az asteriskre stick rakáshoz a következő kell:Egy voice képes 3G modem (általában a HUAWEI modemekben lehet bekapcsolni ezt a funkciót)
Egy Asterisk szerver
chan_dongle modul Asteriskhez.Modell kiválasztáshoz segítség: Google: asterisk chan_dongle HUAWEI
Apródon már 2-3000 ért lehet venni ilyen modemeket.
Leírás is egész sok van hozzá, és persze unlocker is, mert az is fog kelleni, ha nem ugyanazzal a szolgáltató kártyájával akarod használni amire lezárták.Egyszer játszottam ezzel, de tesztelni elég idegesítő, mert minden asterisk restartnál újraindul a modem is, és kb fél perc mire felkapcsolódik a hálózatra. Addig értelemszerűen nem tudod használni.
A vezetékes vonal asteriskre kötése glaci kollégának:
1. Vidd át a számod egy VOIP szolgáltatóhz.
2. Kell egy ISDN vagy egy analóg telefon kártya a gépbe meg egy asterisk szoftvermodul hozzá, de ezzel még nem szórakoztam.
=> Egyszerűbb, stabilabb, olcsóbb az elsőStickes varázslatra másik lehetőség az SMS küldés, ha korlátlan a csomagban, mert azt lehet egyszerre is nyomni, viszont ott meg az a hátulütő, hogy mindig ugyanaz a küldő száma, és a rebvoice SMS árait elég nehéz így megverni
-
válasz
csimpas #10899 üzenetére
Meg lehet oldani, de le fogja tiltani a szolgáltató ha rájön, valamint csak egy hívás lehet egy időben.
Tehát elég korlátozottan, de meg lehet oldani.Ez szerintem már a mélyvíz, úgyhogy javaslom a VOIP mélyvíz topikot az aláírásomban vagy jobb felül ezen az oldalt sötétvörös dobozban.
-
-
Nem kell aggodni a percdijakon.
Meg lehet nezni a Dellmont nagyker percdijainak az arat.
Amig az alatt van addig nem panaszkodhatunk.
Csupan azert olcsobb most magyarorszag mint a nagyker, mert valamelyik masik orszag dragabb... -
Most épp a callwithus t néztem, de több helyen is láttam hogy a 0690 sokkal OLCSÓBB mint a sima mobil.
Az hogy lehet?
Veszek 90 es számot és egész nap hívom magam :-D -
Lehet, hogy csak nagy benézés.
Olvassátok át kérlek, mert nem teljesen tiszta, hogy ez csak transcodingpercdíj, vagy worldwide bármikor bárhova.Találtam másik 2t, ami ugyan jóval drágább mint a BC viszont mitől ilyen olcsó a magyar tesco mobil hívása?
Csak azért mert virtuális? Átmegy a fél ország a tescohoz :-Dhttp://www.voiptrading.eu/calling-rates.php?sel=1#letH
http://www.call-labs.com/rates/?order=&sens=¤t_page=0&merge_form=0&choose_country=&searchpre=0036&choose_currency=USD
-
Olcsóbb kell?
http://www.r-rtele.com/our-services/rates/
"Csupán" havi 1000 dolcsi :-D
100 ember havi 10 dolcsi. -
-
válasz
Rodzser Mór #10810 üzenetére
Nyugi, most kaptam az SMSt a Telenortol, hogy 07.25 tol modosulnak a Praktikum tarifacsomagom dijai
Uj dijak:
Kapcs dij: 2.5 Ft
Percdij: 48.50 Ft
Tehat Ha egy percet beszelek, az 51 Ft.
Egy perc telenorert 44 perc BC t kapok.
Meg nem megyek tuntetni a Dellmont szekhaz ele -
válasz
Rodzser Mór #10810 üzenetére
005??????????????
Volt 001 aztan 003 most 005?Ahogy nezem a FVD is emelt, mar 0.023 a magyar mobil.
-
-
válasz
Ludovicus #10791 üzenetére
Tudtam, hogy valaki bedobja a nokia Symbian SIP klienst
Az ott a rendszer resze, nem egy harmadik fel altal keszitett app.
Nem tudom, hogy valamelyik androidban van e beepitett SIP kliens, es hogy az hogy mukodik, de igy kellene.Sot a harmadik fel programjainak is igy kene, de valszeg
nem tamogatja az androidtamogatja az android, (hiszen pl Taskerrel is lehet figyelni a bejovo hivas esemenyet) es elnemitani a hangot...
De megsem teszik, de hogy miert, azt a fejlesztoktol kerdezzetek. -
-
-
válasz
paolinho #10780 üzenetére
Google: csipsimple setup sip account
Sip szerver: sip.browsercalls.com, többi értelemszerű.Éljen a dualsim :-)
Lugosi: a voip csak egy adatfolyam, olyan mintha youtubet néznél. Persze jó lenne ha így működne, de máshogy működik.
A rendes gsm számod azlrt ad foglaltat amikor beszélsz, mert a szolgáltató nem tudja odakapcsolni neked a hívást.
De amikor voipon beszélsz a szolgáltató csak annyit lát, hogy szabad a vonal, küldi a hívást.
Mit értesz az alatt, hogy összes mobilos oprendszer alatt? -
válasz
paolinho #10778 üzenetére
Repülőmód+wifi
Vagy mindent átirányítasz a hangpostára és 3G ről mehet a hívás, utána meg törlöd az átirányítást.Viszont egyik esetben sem tudod meg, ha nemfogadott hívásod volt.
Vagy ami még nem volt: csipsimplebe beállítasz egy virtuális számot, és arra irányítod át.
-
válasz
paolinho #10767 üzenetére
A bejövő hívás kezelés azt jelenti, hogy tudsz fogadni a netről hívást.
Lehet 0621 es telefonszámod ingyen, így egy készülékben 2-3-5-10 akármennyi bejövő telefonszámod lehet.
De vehetsz budapesti vagy valamilyen vkdéki körzetből is számot, sőt akár külföldi számod is lehet, és mind a saját mobilodon fog kicsörögni.A beépül a tárcsázóba azt jelenti, hogy az android saját tárcsázójából vagy telefonkönyvéből indítod a hívást mintha rendesen telefonálnál, de megkérdezi, hogy a hagyományos vonalon hívjon e vagy csipsimplevel browsercallson keresztül.
Előnye hogy telefonáláshoz nem kell külön programot elindítanod.De van még számos más kliens is pl groundwire.
-
-
-
válasz
paolinho #10756 üzenetére
Jo SMSre is a browsercalls.
Ha neha neha kuldesz csak SMSt akkor is olcsobb mint a rendes kartyadrol kuldeni, de ha SMS fuggo vagy, akkor tenyleg erdemes egy rebvoicet feltolteni.Otthoni 500Ftos elofizetesi dij kivaltasa:
Vidd at a telefonszamod egy voip szolgaltatohoz:
ephone vagy fonio.
Viszont ekkor szukseged lesz vagy egy voip adapterre, vagy egy voip telefonra.
Ezek ara kb 10-20.000 Ft, viszont innentol akar az otthoni telefonodrol is beszelhetsz az olcso browsercallsos percdijon (celszeru nem ugyanazt a fiokot beallitani a mobilodon meg otthon, mert parhuzamos hasznalat eseten buntetopercdij van), illetve ezekutan ephonenal havi 100 Ft csak a szam fenntartasanak dija, vagy fonional egyszeri 100 ft (bar elvileg evente fel kell tolteni 2000 Fttal, de ezt nem tudom megerositeni)Ha egy kis extremitasra is vagysz, nezz be az alairasomban talalhato topikba
-
-
-
Ennel szebben en sem tudtam volna elmagyarazni
Sracok, ne akarjunk mar .... bol varat epiteni.A VOIP az egy VALOSIDEJU dolog, amihez VALOS IDOBEN RENDELKEZESRE ALLO eroforras kell.
Azt pedig csak ugy lehet, ha van eleg rendelkezesre allo belole.Rakassuk mar be a topiknyitoba, hogy 512 RAM es 2-4 mag alatt ne alljon neki senki voipozni androidon, mert csalodas lesz a vege. (Es akkr meg sztem keveset is irtam. 1 GB RAM, es 4 mag (jo a kinai 4 mag is
) az ajanlott alap, meg 4.2 es android)
-
-
válasz
instantwater #10665 üzenetére
Websocket framekbol ki lehet hamozni.
hmmhmmm.... -
-
Van arra valami mód, hogy egy adott telefonszám percdíját lekérjem a betamax klónoktól?
Ez magyar számokra nem annyira érdekes mint angol számokra, mert sokféle mobilkörzet van és némelyik sokkal drágább mint a többi.
Köszi -
-
-
válasz
szuszinho #10638 üzenetére
Szerintem 21 es szamot nem erdemes vasarolni.
Foldrajzit is kapsz mar 100 Ftert egyszeri dijert a foniotol, havi 100 ert az ephonetol.
Vagy 21 est ingyen a neophonetol, vagy meg kitudja kitol.Angol vezetekest meg barmilyen korzetbol lehet ingyen a sipgatetol vagy a net-telcotol
-
-
válasz
instantwater #10619 üzenetére
Elméletben egyszerű:
Kell egy fiók az asteriskre amit a DECT be beállítasz,
Be kell állítani a kimenő szolgáltatókat is (bár azok már be vannak szerintem)
Kell írni egy dialplant, hogy az új fiókról érkező hívás kéréseket X feltétel szerint hajtsa keresztül a beállított szolgáltatókon.
Mindezt vegye fel.Gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy tudni kell mi szerint akarsz választani BC/FVD között...
-
Köszönjük, megírtam az első hozzászólást
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Háztartási gépek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BMW topik
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest